Stressaantuneen ihon anti-age hoito

Age Positive kasvohoito – 60 minuuttia

OLOS Age Positive -kasvohoito

Kasvohoito hidastaa ihon ikääntymistä ympäristöystävällisesti ja ekologisesti. Kokonaisvaltainen kasvojen, kaulan ja dekolteen hoito säilyttää kasvojen nuorekkuuden ja häivyttää juonteita sekä vahvistaa ihon rakennetta.

Kenelle: Stressaantuneelle,väsyneelle ja samealle iholle, ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita. Iholle, joka altistuu teknologian siniselle valolle ja ympäristön saasteille.

Hoitotiheys: 1-2 hoitokäsittelyä viikossa tarpeen mukaan

Alkupuhdistus

  1. Ota pieni määrä Face Cleanser -puhdistusgeeliä kostutetuille pumpulilapuille ja hiero kevyesti silmänympärysihoa. Poista silmä- ja huulimeikki kosteilla pumpulilapuilla.
  2. Levitä puhdistusgeeliä 4 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kostutetuilla sormenpäillä hetken ja poista geeli kosteilla puhdistuskintailla tai kasvosienillä.
  3. Suihkuta Face Tonic Spray -kasvovettä (n. 15 suihketta) vanulapuille ja pyyhi iho. Suojaa asiakkaan silmät ja suihkuta kasvovettä suoraan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle (n. 8 suihketta). Taputtele kasvovesi kevyesti sormenpäillä ihoon.

Eteeriset öljyt

  1. Levitä Phytoessences VD lymfapisteisiin n. 2 tippaa / painantapiste (yht. 16-24 annostippaa). Älä levitä muille ihoalueille. Aloita vasemman käden ranteesta, seuraavaksi kyynärtaipeeseen, kainalokuoppaan, rintojen väliin. Toista sama oikealle kädelle.
  2. Levitä lopuksi kasvojen lymfapisteille.

Tehoseerumi

Kaada 7 ml Bubble Face Serum -tehoseerumi pieneen lasikulhoon. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle synteettisellä siveltimellä. Hiero hetki, kunnes seerumin ihon hapenottokykyä lisäävä, kupliva vaikutus aktivoituu. Anna imeytyä 5 min. ajan. Imeytä lopuksi käsin hieroen.

Kasvonaamio

Levitä Vegetable Cellulose Face Mask -kasviselluloosanaamion osat kasvoille (kasvot, kaula, dekoltee). Vaikutusaika 20 min. Poista naamio ja pyyhi iho kosteilla puhdistuskintailla.

Kasvovoide

Levitä hoidon päätteeksi Nourishing Face Cream -voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle n. 3 ml. Imeytä ihoon kevyesti hieroen.

Voisit pitää myös näistä:

Ongelmaihon ihonpuhdistus hoitolassa

Puhdas ja raikas iho Ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävä Purifying kasvonaamio viilentää ja rauhoittaa ihoa. Samalla naamio poistaa iholta liiallista talia sekä tasapainottaa ihon mikrobiomia. Suositellaan kaikille …

Lue lisää →

Body Vitality vartalohoito

DIBI MILANO Body Vitality -vartalohoito rauhoittaa ihoa, kuorii ja ravitsee sekä valmistelee sitä seuraavia hoitoja varten. Täydellinen mihin tahansa vuodenaikaan: kesällä se tukee täydellisen rusketuksen …

Lue lisää →

Nimue Thermal Detox

30 min. pikakasvohoito

Lue lisää →

Nimue 15 % hapotushoito

15 % Bio-Active Complex – uudistava hapotuskäsittely Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely silottaa ihon pintaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Suositellaan ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ongelma- ja ylipigmentoituneelle iholle. …

Lue lisää →

Erikoiskasvohoito herkälle ja reagoivalle iholle

Herkän ihon rauhoittamiseen ja suojaamiseen Hoito vähentää ihoärsytystä, ehkäisee ihon punoitusta, kuivuutta ja kutinaa. Sillä on myös ihoa rauhoittava, ravitseva ja suojaava sekä ihon toiminteita …

Lue lisää →
Beauty Minerals (Powder 480g) 1 pss

Beauty Minerals modelage – muotoileva kipsinaamio

Kasvojen ihoa kosmeettisesti muotoileva mineraalinaamio BEAUTY MINERALS -kipsinaamio on 3-vaiheinen erikoisnaamio 30° – 44 ° asteen vaihteluvälillä. Naamion mineraalijauhe on työstetty Pohjois-Saksan korkean vuoriston (Harz) …

Lue lisää →
X