PF022343

PURIFYING LINE Anti-Blemish Purifying Cream 50 ml

41,73 sis. alv.

Tukkeumia ehkäisevä ja puhdistava kasvovoide

Varasto: kyllä

Pehmeä ja ravitseva kasvovoide toimii myös paikallisesti vaikuttaen tehokkaasti huokosiin, mustapäihin ja finneihin. Ihanteellinen kasvovoide epäpuhtaalle iholle. Pitää ihon puhtaana, vähentää finnien tulehduksellisuutta ja supistaa huokosia. 

Testit: Talituotanto väheni 32,5 %:ia*. 75 %:ia naisista huomasivat tulehtuneiden näppylöiden vähenemisen päivä päivältä**. 90 %:ia naisista huomasivat ihon kosteuspitoisuuden lisääntyneen.

Levitä puhtaalle iholle aamuin illoin ja hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon.

Pakkaus: Lasipurkki on valmistettu 90 %:sti kierrätetystä lasista ja on nyt 100 %:sti kierrätettävä, 100 %:sti kierrätetystä muovista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä muovikorkki ja muovipurkki, 100 %:sti kierrätetystä FSC-paperista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä etiketti, laatikko ja sisäpakkaus.

Aktiiviaineet ovat 98 % luonnosta peräisin (määrä laskettu ISO 16128-I- ja ISO 16128-2 -standardin mukaisesti)

  • Hyperfermentoitu Aloe: uutettu kestävillä prosesseilla. Kosteuttava, antioksidanttinen ja suojaava vaikutus
  • Cleome Gynandra: viljelty reilun kaupan periaatteilla. Uutettu kestävillä vihreillä prosesseilla. Säätelee talituotantoa ja kohentaa ihon hydrolipidikalvon kuntoisuutta vaikuttaen myös sen rakenteeseen.
  • E-vitamiini: antioksidanttinen vaikutus.
  • Bioteknologinen saviuute: supistaa laajentuneita huokosia.
  • Oliiviöljy: ravitsee ihoa.
  • Tuoksu: 100 %sti luontoperäinen sertifioitu tuoksu.

Ei sisällä: eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, parafiineja, silikoneja, vaseliinia, mineraaliöljyjä, PEG:tä, etyylialkoholia, EDTA, TEA, BHA, BHT, propyleeniglykolia eikä formaldehydin vapauttajia.

*Kliiniset testit, kun voidetta käytettiin säännöllisesti 4 viikkoa.** Itsearvio voiteen käytöstä.

X