Terve iho on kuulas, kimmoisa ja raikas. Yksi hyvinvoivan ihon salaisuuksista on ihon kosteuttaminen. Dibi Milano -tuotesarja on kehittänyt kokonaisen tuotelinjan ihon kosteuttamiseen.

Kosteutta syvälle ihoon ja ihon pintaan

Ensimmäinen asia, jonka iho menettää ajan myötä, erityisesti kaupunkiympäristössä, on ihon kosteus. Kosteus antaa iholle raikkauden, täyteläisyyden ja tasapainon iästä riippumatta. Ei ole liioiteltua kutsua ihon ikääntymistä estävää kosteuttamista ’kauneuden kuningattareksi’. DIBI MILANO -tuotesarjan HYDRA PERFECTION tuotelinjassa on panostettu älykkääseen ja yksilölliseen ihon kosteuttamiseen.

Tuotelinjan uutuustuotteet: Silmänympärysvoide – Active moisturising Eye Contour Cream 20 ml ja 24 h kasvovoide – Active Moisturising Cream 50 ml

Vesi: elämän lähde ja ihon nuorekkuus

Ensimmäinen asia, jonka iho menettää ajan myötä, erityisesti kaupunkiympäristössä on ihon kosteus. Kosteus antaa iholle raikkauden, täyteläisyyden, kauneuden ja tasapainon iästä riippumatta. Ei ole liioiteltua kutsua ihon ikääntymistä estävää kosteuttamista ”kauneudenhoidon kunigattareksi”.

Tulevaisuus on älykästä ja yksilöllistä ihon kosteuttamista

Yhä älykkäämpiä, iholle räätälöityjä koostumuksia on suunniteltu vastaamaan ihon erityistarpeita. Tuotteiden koostumus pystyy sopeutumaan mihin tahansa vuodenaikaan ja ilmastoon ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä.

”Pandemia on vahvistanut ihon kauneuden itsehoitorutiineja.
40% naisista käyttää useammin hoitotuotteita, kuten puhdistustuotteita ja kosteusvoiteita. Jopa 22% naisista sanoo sisällyttäneensä seerumit päivittäiseen ihonhoitoon

Hydra Perfection tuotelinja – Ihon kosteuttamiseen ja ravitsemiseen

  • Täyttää ihon kaikki tarpeet eri ilmasto-olosuhteissa
  • Kaikille ihotyypeille

Glykomiikka – uusinta tiedettä

Glykomiikka on tieteen haara, joka tutkii sokereita ja niiden vaikutusta ihon ikääntymiseen. Sokereilla on taipumus sitoutua ihon proteiineihin kemiallisessa reaktiossa, jota kutsutaan GLYKAATIOKSI. Glykaatio puolestaan aiheuttaa ihon elastisuuden menetystä sekä vähentää kollageenin ja elastiinin uudistumista. Kumpikin vaikutus aiheuttaa ihoon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Glyco Arginiini

Dibi Milano -tuotesarjan Hydra Perfection tuotelinjaan on kehitetty aminohappoyhdiste, joka toimii kaksivaikutteisesti glykaatiota vastaan: 

  • Ensinnäkin se suojaa porteiineja glykaatio -ilmiöltä eli ylläpitää ihon biomekaanisia toimintoja ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä
  • Toisekseen Glyco Arginiini korjaa glykaatioituneita proteiineja palauttaen niiden biomekaaniset ominaisuudet