Kirjaudu sisään

Uutinen
Dibi Milano

DEFENCE SOLUTION

Lyhyesti

HERKÄN JA REAGOIVAN IHON SUOJAAMISEEN.

Uusi Dibi Milanon tuotelinja sopii erityisesti herkän ja reaktiivisen ihon punoitusta, yliherkkyyttä, kuivuutta ja ihon kutinaa vastaan. Tuotteet rauhoittavat, ravitsevat ja suojaavat ihoa ylläpitäen ihon toimintojen tasapainoa.

Tuotteet sisältävät Niosomi Defence Complex – kuljettimen, joka kykenee suojaamaan ja kuljettamaan  luontoperäiset aktiiviaineet ihokerroksiin, joissa tarvitaan rauhoittavia ja antioksidanttisia ainesosia.

Kotihoitotuotteet

DEFENCE SOLUTION tuotevalikoima sisältää tärkeät päivittäiset tuotteet, joiden yhteisvaikutuksesta iho saa kosteutta ja ravinteita. Parhaat hoitotulokset saadaan kasvohoidoilla kosmetologilla ja kotihoitotuotteiden säännöllisellä käytöllä.

Micellar Water with Ceramides

Hellävarainen puhdistus- ja meikinpoistoaine poistaa myös silmä- ja huulimeikin.

Keramidit tukevat ihon sarveiskerroksen toimintoja lisäämällä ihon kosteuspitoisuutta ja toimivuutta. PP-vitamiinilla on myös suojaava, kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Ihon kuivuus ja punoitus vähenevät. Puhdistusaineen pH on sama kuin kyynelten. Tuote sopii myös piilolinssien käyttäjälle. Hajusteeton.

Tulos: Puhdas, rauhallinen ja pehmeä iho.

Käyttö: Ota tuotetta vanulappuihin tai sormenpäihin. Puhdista meikki ja iho. Huuhtele pois vedellä.

Repairing Moisturising Cream

Hyvin siedetty koostumus suojaa ja vahvistaa herkkää ihoa vähentäen ihon yliherkkyyttä. Pehmittävien, rauhoittavien ja kosteuttavien vaikutusten avulla voide edistää ihon omasuojan homeostaasia. Hajusteeton.

Tulos: Päivä päivältä iho rauhoittuu ja kosteuspitoisuus lisääntyy. 

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ja imeytä kevyesti hieroen.

Soothing Anti-Redness Cream

Rauhoittava tehovoide punoittavalle iholle. Neutraloi välittömästi ihon punoitusta sekä rauhoittaa ja suojaa ihoa. Sopii paikalliseen, hetkelliseen tai jatkuvaan punoituksen hoitoon. Sisältää kevyen UV-suojan. Hajusteeton.

Tulos: Ravittu ja suojattu iho

Käyttö. Levitä iholle ja hiero kunnes voide on täysin imeytynyt

Hoitolassa

Erikoishoito herkälle iholle vähentää ihoärsytystä, ehkäisee punoitusta, lisää ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää ihon kutinaa. Suositellaan erityisesti herkälle iholle, joka on reaktiivinen ja helposti ärtyvä. Hoidossa tuetaan erityisesti ihon luonnollisia suojamekanismeja ja vähennetään ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamaa stressitilaa ihossa.

Testitulokset

+ 44,7 %: ihon kosteuspitoisuus yhdessä tunnissa**

-7,8 %: indeksi eryteemalle** Epämiellyttävät ihotuntemukset ( nipistely, kutina, kireys) vähenivät

80 % naisista: ihon punoitus väheni silminnähden*

100 % naisista***: DIBI MILANO DEFENCE SOLUTION hoito vähentää merkittävästi kutinaa, kuumotusta ja epämukavaa tunnetta iholla. Hoito rauhoittaa, ravitsee ja aktivoi ihon elinvoimaa. Iho on suojassa ulkoisilta ärsykkeiltä ja vahvistuu päivä päivältä.

*Kliiniset mittaukset 5:n DIBI MILANO DEFENCE SOLUTION kasvohoido  ja kotihoitotuotteiden käytön jälkeen

**Instrumentaaliset mittaukset 5:n DIBI MILANO DEFENCE SOLUTION kasvohoido  ja kotihoitotuotteiden käytön jälkeen

*** Itsearvio 5:n DIBI MILANO DEFENCE SOLUTION kasvohoido  ja kotihoitotuotteiden käytön jälkeen

Jälleenmyyjät: Dibi Milano – jälleenmyyjät

Suomen jakelija: Disar Oy