0
0
Subtotal: 0,00

Ostoskori on tyhjä.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Etelä-Ranskasta

Bioreline on kosmetologien käyttöön suunniteltu kokonaisvaltainen ja innovatiivinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät tuotteiden tehokkuus ja miellyttävä ihotuntuma. Tuotteet sisältävät korkeita pitoisuuksia luomuviljellyistä kasveista saatavia bioaktiivisia aineita. Bioreline on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan ja vastuulliseen johtamiseen. Tuotteiden tehokkuus, turvallisuus ja siedettävyys varmennetaan dermatologisin testein. Yhdellätoista sarjan tuotteella on kosmetiikka teollisuudesta riippumattoman, puolueetonta tietoa kosmetiikasta ja raaka-aineista tutkivan ja julkaisua tuottavan L’Observatoire des Cosmétiquesin suositus.
Bioreline logo

Kauneutta kasvien hyötyaineista

Cosmebio -sertifioidun tuotesarjan tuotteet sisältävät luomulaatuisia raaka-aineita huomattavasti enemmän (jopa 98%), kuin mitä käytetyn sertifiointitahon luomusertifiointi edellyttäisi. Jokaiseen tuotteeseen on merkitty luomulaatuisten raaka-aineiden %-osuus.

Luonnollinen tuoksumaailma ja tarkkaan työstetyt koostumukset

Tuotteiden tuoksut ovat peräisin kasviperäisistä raaka-aineista ja niiden lisäksi tuotteissa käytetään eteerisiä öljyjä allergisten reaktioiden välttämiseksi enintään 0,5 %. Epäorgaaninen vesi on korvattu luomulaatuisilla, puhtailla kukkaisvesillä. Lisäksi tuotteissa käytetään ihonhoidollisesti tunnettuja kasviöljyjä, jotka sisältävät omega 3 ja 6 rasvahappoja sekä antiokdisanttivaikutuksia omaavia rasvaliukoisia vitamiineja.

Bioreline:n Vegebiotic® -linjaus

Uusi teknologia keskittyy kasvin eri osien tarjoamiin hyötyihin, juurista haetaan ravinteet, varsien tehtävä on kuljettaa ravinteita, lehdet varastoivat aktiiviaineita ja vaikuttavat ihon hengittämiseen, kukkien lisääntyvä osa auttaa ihoa uudistumaan ja hedelmistä saadaan iholle suojaavia ja ravitsevia ainesosia.

Talven kylmyys kuivattaa ja rasittaa ihoa – Arganiaöljy tuo avun!

Luomu arganiaöljy on monikäyttöinen tehotuote, joka sopii kasvojen ja vartalon …

Lue lisää →

Milloin olet viimeksi käynyt kasvohoidossa?

Nyt onkin loistava ajankohta hoidattaa kasvot kosmetologilla ja päivittää samalla …

Lue lisää →

Kaipaatko laadukkaita tuotteita miehen iholle?

Kolmella tuotteella toteutetaan miehen iholle päivittäinen, kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini! Päivittäinen ihonhoitorutiini …

Lue lisää →

Kuuluuhan ihonhoitorutiineihisi sekä vartalon että kasvojen ihon hoito?

Yksi loistava tuoteyhdistelmä on vartalokuorinta ja suojavoide kasvoille! Uudentyyppinen kolmi-vaikutteinen …

Lue lisää →

Herkkä ja suojaa kaipaava iho?

Biorelineltä löytyy loistava voideyhdistelmä tähän vaivaan! Silmän- ja huultenympärysalueen seerumi …

Lue lisää →

Puuttuuko pukinkontista vielä lahjoja?

Lahjakortti kosmetologille on aina erinomainen lahja! Bioreline -kosmetologeilta löytyy kattava …

Lue lisää →
X