Beauty Minerals modelage – muotoileva kipsinaamio

Kasvojen ihoa kosmeettisesti muotoileva mineraalinaamio

BEAUTY MINERALS -kipsinaamio on 3-vaiheinen erikoisnaamio 30° – 44 ° asteen vaihteluvälillä. Naamion mineraalijauhe on työstetty Pohjois-Saksan korkean vuoriston (Harz) sedimenttikivestä. Naamio sisältää vain luonnon mineraaleja ja hivenaineita. Lopputuloksena kiinteä iho, jonka juonteet ovat madaltuneet ja turvotus vähentynyt merkittävästi. Tulokset pohjautuvat naamion vaikutukseen kolmessa eri vaiheessa: 

 1. Viilentävä vaihe – iholle levitetyn voiteen (esim.Vitalizing Cream) aktiiviaineet imeytyvät ihoon (30-34 °C) 
 2. Lämmittävä vaihe – aktivoi mikroverenkiertoa ja stimuloi tehokkaasti solujen toimintaa (36-44 °C) 
 3. Lymfaattinen vaikutus – häivyttää turvotusta ja mm. kauneusleikkauksien aiheuttamia mustelmia 

Naamiojauheen mineraalien kerrosrakenteella on mikroskooppisen epätavallinen kide- / neulamainen rakenne. Ensimmäisen vaiheen aikana naamiohoidon viilentävä vaikutus lisää aktiivisten ainesosien imeytymistä. Seuraavaksi alkaa lämmittävä vaihe, joka tuottaa vesipitoisen hikikerroksen,. Tämä vaihe estää imeytyneiden ainesosien häviämisen. Samaan aikaan pienet kapillaarit laajenevat ja tapahtuu lymfaattinen vaikutus.

Upea hoitokokonaisuus toteutuu yhdellä erikoisnaamiolla. Dr.Rimpler Beauty Minerals naamiota voidaan käyttää turvallisesti myös vaikeimpien iho ongelmien hoidon yhteydessä, kuten akne, voimakas couperosa tai välittömästi kauneusleikkauksen jälkeen (kasvojen kohotus tai arpien hoito). Naamio sopii myös rintojen ja selluliitin hoitoon. Naamiolla on kokonaisvaltainen vaikutus ihon nuorentamiseen, kosteuttamiseen, puhdistamiseen ja kiinteyttämiseen. Beauty Minerals Mask ei sisällä natriumkloridia eikä siksi aiheuta siitä johtuvaa ihon ärsytystä ja sopii näin myös herkemmälle iholle.

Naamion vahvat vaikutukset ihossa:

 • tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä epidermiksen läpi dermikseen
 • aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
 • aktivoi solujen toimintaa
 • vähentää turvotusta ja mustelmia
 • kiinteyttää ihoa ja vähentää juonteita

Beauty Minerals Mask -jauhenaamion vaikutuksia räätälöidään ihonhoitotuotteilla, jolloin hoitokokonaisuus antaa tuloksellisen kasvohoidon vaativimmankin asiakkaan tarpeisiin.

Ennen hoitoa:

 • Kerro naamion viilennys ja lämpövaihe & naamion vaikutusaika n. 30-40 min.
 • Tarkista mahdollinen klaustrofobia (jos suuta ei saa peittää, tee levityksen jälkeen rako hengityksen helpottamiseksi)
 • Aseta asiakkaan pää mukavaan asentoon (pyyherulla niskan alle). Kaula on sijoitettava siten, että asento silottaa ihon ryppyjä ja juonteita. Ihon tulee olla kiinteä ja kireä kasvojen ääriviivojen määrittelemiseksi.

Huomioitavaa:

 • Beauty Minerals Mask -naamio hoidon yhteydessä ei tehdä erillistä kasvohierontaa
 • Vältä lopettamasta levitystä näkyvillä alueilla, koska rajaus käsitellyn ja käsittelemättömän ihon välillä näkyy selvästi, kun naamio poistetaan. 
 • Huolehdi, ettei asiakkaan hiuksia ole hoidettavalla alueella (pääpanta). Laita kasvopaperit pääpannan suojaksi, mikä helpottaa maskin poistamista.

Tarvikkeet:

 • joustava sekoituskulho 
 • lämpömittari 
 • teräksinen vispain 
 • iso metallinen lusikka 
 • vesimitta

Vaihe  1 – Alkupuhdistus & seerumi

Puhdista iho ihotyypin mukaisilla Dr.Rimpler puhdistustuotteilla ja tee tarvittaessa kuorinta.

Levitä iholle Dr.Rimpler MED -seerumi (kosteuttava, kiinteyttävä tai rauhoittava). Hiero kevyesti, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon.

Vaihe 2 – Hoitovoide

Erityinen hoitava voide tai öljy levitetään juuri ennen Beauty Minerals Mask -naamion levitystä. Levitä ihotyypin mukainen täyteläinen voide tasaiseksi kerrokseksi hoidettavalle alueelle.

Vaihe 3 – Naamion valmistus ja levitys

ENNEN NAAMION VALMISTUSTA: Hiusrajan ympärillä oleva hiuspanta sekä paperi tai pyyhesuoja tarkistetaan.Tarkista myös, että asiakkaalla on lämmin ja miellyttävä, rentoutunut olo. Varmista, että niska on kunnolla tuettu, jotta niskalihakset eivät rasittuisi maskin kovettuessa. Myös kehon asento on tärkeä. Aseta rullattu pyyhe polvien takaosaan nostaaksesi jalat parantaaksesi verenkiertoa ja mukavuutta.

Hoidon alkuvaiheessa on erittäin tärkeää pysyä asiakkaan kanssa, sillä hän voi olla ahdistunut, jos hänet jätetään yksin kokemaan Beauty Minerals Maskin epätavallisen tunteen.

NAAMION VALMISTUS: On erittäin tärkeää, että koko Beauty Minerals -pussi sirotellaan varovasti puhtaaseen sekoituskulhoon, joka sisältää 300 ml haaleaa vettä (30 ° C). Anna mineraalien imeytyä tasaisesti veden pinnalle alle 30 sekunnin ajan. Ne näyttävät uppoavan ja imevän osan vedestä. Sekoita Beauty Mineralsia ruostumattomasta teräksestä valmistetulla vispilällä noin 30 sekunnin ajan tasaisesti yhteen suuntaan, jatkuvalla liikkeellä, mutta älä “vispaa”. Lopeta kun naamio massan koostumus on kermainen.

NAAMION LEVITYS: Levitä naamio metallilusikalla. Tämä ei saa kestää yli 4 minuuttia. 

 • Anna naamion liukua pois lusikasta kasvoille hallitulla tavalla pitäen lusikan sisäpuoli aina nenää kohti. 
 • Levitys alkaa kasvojen keskeltä ja naamio levitetään keskelle otsaa ja leukaa. 
 • Tämä keskikohdan aloitus on tärkeä, koska se luo kasvojen symmetrisen tasapainon.
 • Jos kauneusleikkaus on äskettäin tehty ja Beauty Minerals Mask on osa postoperatiivista hoitoa, kasvojen keskittäminen yllä kuvatulla tavalla on erittäin tärkeää. Jos se tehdään väärin, kasvot voivat näyttää epätasapainoisilta hoidon jälkeen.
 • Kun kasvojen keskikohdan naamion levitys on tehty, loput naamiosta levitetään nopeasti kasvojen ja kaulan peittämiseksi tasaisena, paksuna kerroksena. Kohdissa, joissa naamio voi rikkoutua poistettaessa, on kiinnitettävä huomiota oikeaan levitykseen. Varmista, että naamio levitetään tasaisesti, ei liian paksuksi kaulalle eikä silmien sivuille.
 • Suu tulee peittää naamio massalla, jotta mineraalien tasapaino tasapainottuisi, mutta hieman klaustrofobisille asiakkaille voidaan tehdä suuaukko lastalla.
 • Silmät ja sieraimet jätetään vapaiksi, jotta naamio ei aiheuta epämukavuutta. Naamio on kuitenkin vaaraton, ja jos kivennäisaineita joutuu levityksen aikana silmiin tai sieraimiin, sen poistamiseen voidaan käyttää kosteaa liinaa. 
 • Tietyissä lääketieteellisissä olosuhteissa, kuten astmassa, kilpirauhas sairaudessa tai hengitystiesairauksissa, voit jättää levittämättä kurkun alueelle (tai jos se näyttää olevan epämiellyttävä asiakkaallesi).

Kulhoon levityksen jälkeen jäänyt mineraalinaamio tulee poistaa välittömästi paperilla pyyhkien. Huuhtele sekoituskulho vedellä. Jos jäljelle jäänyt naamio on myöhemmin kovettunut kulhoon, se irtoaa kun kulhoa painellaan. Hävitä kovettunut naamio materiaali roskakoriin, koska se voi tukkia pesualtaan ajan myötä.

Vaihe 4 – Naamion vaikutusaika n. 40 minuuttia

Beauty Minerals Mask -naamiolla on selkeät vaiheet! Keskustele asiakkaan kanssa näistä vaiheista ennen Beauty Minerals Mask -hoidon aloittamista.

4.1 – Viilentävä vaihe

 • Ensimmäinen vaihe on viilentävä. Iho tuntuu rauhalliselta ja rentoutuneelta. Naamio tuntuu pehmeältä, viileältä ja kevyeltä. Naamion lämpötila on ihmiskehon ”normaalin lämpötilan alueen” alapuolella (alle 34 °C). Iho tuntee naamion ulkoisen vaikutuksen neutraaliksi, eli naamio ei jäähdytä kuten alussa naamiota levitettäessä eikä lämmitä kuten vaiheessa 2. Tämän vaiheen aikana hoitovoiteen aktiiviset ainesosat imeytyvät ihoon. Valittu voide kosteuttaa, ravitsee tai uudistaa ihoa.  

4.2 – Lämmittävä vaihe

 • Diffuusioprosessi tehostuu solun ulkoisessa matriisissa ja lymfaattinen vaikutus vahvistuu. Tämä tärkein hoidollinen vaihe alkaa noin 16 minuuttia naamion levityksen jälkeen. Tänä aikana naamion lämpötila nousee yli 36°C ja naamio alkaa kovettua. Tästä lämmitysvaiheesta seuraa tärkeitä toiminteita. Hikirauhaset tuottavat hienon kalvon ”vesipitoista hikeä”. Tämä ”eristävä” hikikerros ns. sulkee aktiivisen hoitovoiteen hoitoaineet ihoon.Tässä vaiheessa myös voiteen imeytyminen syvemmälle ihoon pysähtyy.
 • Lämpö vaikuttaa hitaasti mutta jatkuvasti.
 • 20 minuutissa  naamio saavuttaa lämpövaikutuksen huipentuman 44°C

4.3 – Lymfaattinen vaikutus

Lämmittävän vaiheen aikana naamio tuntuu raskaammalta, mutta itse asiassa naamion paino ei muutu. 

 • Naamion mineraalien hellävarainen paine kohdistuu kasvojen imu- ja verisuonijärjestelmään. 
 • Hyvin pienet verisuonet tyvikalvon alla laajenevat ja verenkierron lisääntynyt virtaus hyötyy hoitovoiteen aktiivisista ainesosista, jotka ovat päässeet ihon kerroksiin sekä kuona-aineen poistumisesta imunestejärjestelmän kautta. 
 • Tämä kaksoisvaikutus vahvistaa solujen toimintaa. 
 • Vaikka ihoa ravitseva vaikutus tulee ulkopuolelta ensimmäisen vaiheen aikana (iho alle 34 °C:ssa), vaiheissa 2 ja 3 hoitava vaikutus tulee myös sisältäpäin. 
 • Lämpötila saavuttaa noin 44°C, jossa pienten verisuonten laajeneminen saavuttaa maksiminsa. Juuri ennen poistamista naamion lämpötila laskee.

Vaihe 5 – Naamion poisto

Tämän naamion dramaattinen poistaminen yhtenä kappaleena on asiakkaalle hyvin uutta, joten varmista aina, että levitys on tehty siististi, jättäen hiusraja-, silmä- ja nenän reiät vapaaksi. Tee siisti ulkoreuna, niin naamio irtoaa hyvin eikä katkea kapeille alueille, kuten silmien sivuille, huulen yläpuolelle jne. Naamion murtuminen kaulan alueella johtuu siitä, että asiakas tunsi lymfavaikutuksen ja hänen piti niellä lämpövaikutuksen aikana. Tulokseen sillä ei ole vaikutusta.

Pyydä asiakasta liikuttamaan kasvojen lihaksia. Tämä auttaa irroittamaan naamion ihon pinnasta, jotta se voidaan poistaa yhtenä kiinteänä kappaleena. Naamiossa näkyy selvästi ihon jälki sen alla. Tästä ”kasvojäljestä” voidaan keskustella asiakkaan kanssa. 

Iho näyttää pehmeältä, kosteutetulta ja aktiiviselta. Tapauksissa, joissa halutaan voimakkaampi lymfaattinen vaikutus, naamion voi jättää vielä 10-15 minuutiksi. Naamiossa kasvavien kidekerrosten laajenemisen pysäyttää lopulta itse ihon joustavuuden aiheuttama vastus.

Vaihe 6 – Hoidon päättäminen

Pyyhi hoidettava alue kosteuttavalla kasvovedellä. Levitä hoidon päätteeksi ihotyypin mukainen voide.

Suosittele asiakkaalle kotihoitotuotteet ja hoitosarja.

Beauty Minerals Mask hoito raskaille rinnoille – käärenaamio

Leikkaa n.1,50 m pitkä 30 cm leveä sideharso ja aseta se keskelle asiakkaan selän alle. Levitä hoitovoide rinnoille ja dekolteelle. Kiedo sideharsot vasemmalta oikealle olkapäälle sekä oikealta alta vasemmalle olkapäälle. Molemmat päät on kiinnitetty lapaluiden taakse. Suojaa kainaloiden karvat ennen naamion levittämistä.

Levitä naamio nopeasti rinnoille ja dekolteelle. Aloita rinnan keskeltä ja levitä tasaisesti molemmille puolille. Rintojen ulkosivulla levitä naamio varovasti alkaen alhaalta ylös oikeaan ja vasempaan rinnan nänniin. 

Vaikutusaika n. 30 minuuttia. Leikkaa sideharso huolellisesti sivuilta. Poista kovettunut naamio ja loput rippeet vartalosienillä tai kompresseilla.

PROFESSIONAL  

BEAUTY MINERALS MODELAGE

Voisit pitää myös näistä:

Ongelmaihon ihonpuhdistus hoitolassa

Puhdas ja raikas iho Ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävä Purifying kasvonaamio viilentää ja rauhoittaa ihoa. Samalla naamio poistaa iholta liiallista talia sekä tasapainottaa ihon mikrobiomia. Suositellaan kaikille …

Lue lisää →

Body Vitality vartalohoito

DIBI MILANO Body Vitality -vartalohoito rauhoittaa ihoa, kuorii ja ravitsee sekä valmistelee sitä seuraavia hoitoja varten. Täydellinen mihin tahansa vuodenaikaan: kesällä se tukee täydellisen rusketuksen …

Lue lisää →

Nimue Thermal Detox

30 min. pikakasvohoito

Lue lisää →

Nimue 15 % hapotushoito

15 % Bio-Active Complex – uudistava hapotuskäsittely Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely silottaa ihon pintaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Suositellaan ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ongelma- ja ylipigmentoituneelle iholle. …

Lue lisää →

Erikoiskasvohoito herkälle ja reagoivalle iholle

Herkän ihon rauhoittamiseen ja suojaamiseen Hoito vähentää ihoärsytystä, ehkäisee ihon punoitusta, kuivuutta ja kutinaa. Sillä on myös ihoa rauhoittava, ravitseva ja suojaava sekä ihon toiminteita …

Lue lisää →

Ilsa Pro – 3 ampullin erikoiskasvohoito

3:n ampullin erikoiskasvohoito  Ylellinen erikoishoito kasvoille, jota suositellaan erityisesti kuivalle, juonteikkaalle sekä iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä. Hoito sisältää kolme ampulli vaihetta sekä pehmeän mousse …

Lue lisää →
X