Filler Code -kasvohoito

Brändi

Pikalinkit

Avaintiedot

Kesto 70 minuuttia.

Voidaan hyödyntää elektroporaatio -teknologiaa (esim. APG:n Dermoregen/Dermophoretic -laite)

Hoitovideo ›› – vain sisäiseen käyttöön

Erikoiskasvohoito juonteiden ja ihon täyttämiseen.

Tehokas ihon täyttövaikutus, joka on konkreettinen vaihtoehto invasiivisille keinoille. Toimii myös tukihoitona pistoksille.

Suositellaan aikuiselle iholle, jossa on eri syistä johtuvia ryppyjä ja ihon tyhjyyttä. Hoitosarja on hyvä toteuttaa ennen pistoksia, jolloin täyteaineiden tarve vähenee. Ihanteellinen erikoiskasvohoito myös stressaantuneelle ja väsyneelle iholle.

Täyttävää vaikutusta tehostetaan elektroporaatio -imeytysteknologialla

Alkupuhdistus

 1. Poista meikki ja puhdista kasvot, kaula ja dekoltee

FACE PERFECTION ExtremeYouth Cleansing Cream tai Nourishing Cleansing Milk puhdistustuotteella. Poista tuote kädenlämpöiseen veteen kostutetuilla kintailla. 

 1. Ihon kuorinta entsymaattisella tai rakeisella kuorinta-aineella

FACE PERFECTION Ultra-High Perfomance Enzymatic Peeling – entsymaattinen kuorinta: Valmista kuorinta sekoittamalla kulhossa Enzymatic Powder ja Ultra High-performance Activator -entsymaattisen kuorinnan kertakäyttöannokset keskenään. Levitä kuorinta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle siveltimellä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, jonka jälkeen hiero tuotetta iholla 5 minuuttia. Poista kuorinta-aine lopuksi lämpöiseen veteen kostutetuilla kintailla. 

FACE PERFECTION Biomechanical Reactivation Scrub -kuorintavoide: Levitä tuotetta kasvoille ja kaulalle. Hiero hetken aikaa ja huuhtele pois vedellä. VAROITUKSET: älä käytä ärtyneelle tai vaurioituneelle iholle. Vältä kontaktia silmiin ja limakalvoille. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa.

 1. Pyyhi kasvoi, kaula ja dekoltee kasvovedellä kostutetuilla vanulapuilla

FACE PERFECTION Revitalising Essentiel Toner tai Extreme Youth Bi-Phasic Toner -kasvovedellä.

Intensiivinen hoito – hoitopaketin aineet

 1. Filler Code Dermo-Replenishing Duo-Serum Concentrate -täyttöseerumi

Avaa seerumi poistamalla lukkorengas annostelutuubista. Paina pohjasta niin, että tuubissa olevat kaksi ainesosaa sekoittuvat toisiinsa. Ravista annostelijaa ja poista annostelijan päästä korkki.

Imeytä seerumi ihoon: 

 • Elektroporaatio -teknologialla (APG:n laite Dermophoretic). Käsittele aina yksi puoli kerrallaan, noin 10 minuuttia / puoli. Yhteensä imeytysaika n. 20 minuuttia. Päätä imeytysvaihe lyhyeen hierontaan niin, että koko seerumi on imeytynyt ihoon. 
 • Jos tuotteen imeyttämiseen ei käytetä laitteita, tee sillä hierontaa, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon.
 1. Filler Code one-to-one Mapping Cream  –juonnevoide

Levitä voide täsmällisesti juonteisiin hoitopaketissa olevan kasvokartan mukaisesti.

 1. Filler Code Dermo-Replenishing Micro-Pearl Mask mikrohelmiäisnaamio 

Avaa kolme valmiiksi kostutettua naamiota: yksi kasvoille, yksi kaulalle ja yksi dekolteelle. Poista naamioiden kahdesta suojakalvosta toinen. Asettele naamio paikoilleen niin, että naamion toinen suojakalvo jää pintaa eli on poistettavissa, kun naamio on hyvin paikoillaan.

 • Aseta ensimmäisenä kasvonaamio 
 • Jatka kaulanaamion asettelulla
 • Aseta viimeisenä dekolteen naamio paikoilleen.

Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista naamiot alhaalta ylöspäin. Tee lyhyt kasvohieronta ja poista jäämät lämpöiseen veteen kostutetuilla kintailla. Kuivaa iho kasvopaperilla.

Hoidon päättäminen

 1. Filler Code Intense Dermo-Replenishing Cream -voide 

Levitä voide siveltimellä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

 • Imeytä elektroporaatio -teknologialla (APG Dermophoretic/Dermoregen). Käytä pyöriviä liikkeitä 4 minuutin ajan aina yhdelle puolelle kerrallaan. Toista toiselle puolelle (kokonaisaika 8 minuuttia). Poista imeytymätön voide kasvopaperilla.
 • Jos tuotteen imeyttämiseen ei käytetä laitteita, imeytä voide käsin hieromalla ihoon. 

Suosittele asiakkaalle ihotyypin mukaiset tuotteet.

Voisit pitää myös näistä:

Ongelmaihon ihonpuhdistus hoitolassa

Puhdas ja raikas iho Ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävä Purifying kasvonaamio viilentää ja rauhoittaa ihoa. Samalla naamio poistaa iholta liiallista talia sekä tasapainottaa ihon mikrobiomia. Suositellaan kaikille …

Lue lisää →

Body Vitality vartalohoito

DIBI MILANO Body Vitality -vartalohoito rauhoittaa ihoa, kuorii ja ravitsee sekä valmistelee sitä seuraavia hoitoja varten. Täydellinen mihin tahansa vuodenaikaan: kesällä se tukee täydellisen rusketuksen …

Lue lisää →

Nimue Thermal Detox

30 min. pikakasvohoito

Lue lisää →

Nimue 15 % hapotushoito

15 % Bio-Active Complex – uudistava hapotuskäsittely Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely silottaa ihon pintaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Suositellaan ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ongelma- ja ylipigmentoituneelle iholle. …

Lue lisää →

Erikoiskasvohoito herkälle ja reagoivalle iholle

Herkän ihon rauhoittamiseen ja suojaamiseen Hoito vähentää ihoärsytystä, ehkäisee ihon punoitusta, kuivuutta ja kutinaa. Sillä on myös ihoa rauhoittava, ravitseva ja suojaava sekä ihon toiminteita …

Lue lisää →
Beauty Minerals (Powder 480g) 1 pss

Beauty Minerals modelage – muotoileva kipsinaamio

Kasvojen ihoa kosmeettisesti muotoileva mineraalinaamio BEAUTY MINERALS -kipsinaamio on 3-vaiheinen erikoisnaamio 30° – 44 ° asteen vaihteluvälillä. Naamion mineraalijauhe on työstetty Pohjois-Saksan korkean vuoriston (Harz) …

Lue lisää →
X