Ihoa kosteuttava ja suojaava Isabelle Lancray Essence Probiotique kasvohoito

Brändi

Pikalinkit

Avaintiedot

Probioottiseerumi kasvohoito – 70 minuuttia

Kylmänä vuodenaikana, lisää hoidon rentouttavaa vaikutusta lämpöpatjalla ja lämpöisillä hoitopyyhkeillä (lämpökaappi pyyhkeille).

Kenelle: Kuivalle, kosteus- ja ravinneköyhälle iholle. Kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille yksittäiskäsittelynä. Sarjahoitosuositus 3-5 käsittelyä 1 hoito / per viikko ihotyypistä riippuen.

Alkupuhdistus

  1. Poista silmämeikki Gentle Cleansing Gel -meikinpoistogeelillä. Kuivalle iholle levitä Clensing Cream For Dry Mature Skin -puhdistusvoide kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hieronta kostutetuilla sormenpäillä hetken ja poista puhdistusvoide kosteilla kasvosienillä.

2. Kostuta pumpulilaput Natural Lotion for Dry Mature Skin -kasvovedellä ja pyyhi iho.

Kuorinta

Levitä Soft Enzymatic Peeling -kuorintavoide 10 ml pehmeällä siveltimellä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Pidä kuorinta-aine kosteana höyryn avulla. Poista kuorintavoide lämpimillä, kosteilla kompresseilla tai kasvosienillä.

Tehoseerumi

Ota Essence Miracle Complex Probiotique -seerumia n. 2 ml. Imeytä seerumi kevyesti hieroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Hieronta

Ota Massage Cream -hierontavoidetta 15-25 ml ja levitä voide kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tee n. 20 minuutin kokonaisvaltainen hieronta.

Naamio

Ota Zensibia NeoZen -ihon punoitusta tasapainottaavaa naamiota 10-15 ml. Levitä naamio siveltimellä. Anna vaikuttaa 15 minuutin ajan. Poista naamio kosteilla kompresseilla.

Loppuvoide

Levitä silmänympärysiholle Surmer Remodeling Eye Contour Cream -voidetta ja kasvoille, kaulalle ja dekolteelle Surmer Rich Restoring Cream -kasvovoide.

Voisit pitää myös näistä:

Ongelmaihon ihonpuhdistus hoitolassa

Puhdas ja raikas iho Ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävä Purifying kasvonaamio viilentää ja rauhoittaa ihoa. Samalla naamio poistaa iholta liiallista talia sekä tasapainottaa ihon mikrobiomia. Suositellaan kaikille …

Lue lisää →

Body Vitality vartalohoito

DIBI MILANO Body Vitality -vartalohoito rauhoittaa ihoa, kuorii ja ravitsee sekä valmistelee sitä seuraavia hoitoja varten. Täydellinen mihin tahansa vuodenaikaan: kesällä se tukee täydellisen rusketuksen …

Lue lisää →

Nimue Thermal Detox

30 min. pikakasvohoito

Lue lisää →

Nimue 15 % hapotushoito

15 % Bio-Active Complex – uudistava hapotuskäsittely Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely silottaa ihon pintaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Suositellaan ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ongelma- ja ylipigmentoituneelle iholle. …

Lue lisää →

Erikoiskasvohoito herkälle ja reagoivalle iholle

Herkän ihon rauhoittamiseen ja suojaamiseen Hoito vähentää ihoärsytystä, ehkäisee ihon punoitusta, kuivuutta ja kutinaa. Sillä on myös ihoa rauhoittava, ravitseva ja suojaava sekä ihon toiminteita …

Lue lisää →
Beauty Minerals (Powder 480g) 1 pss

Beauty Minerals modelage – muotoileva kipsinaamio

Kasvojen ihoa kosmeettisesti muotoileva mineraalinaamio BEAUTY MINERALS -kipsinaamio on 3-vaiheinen erikoisnaamio 30° – 44 ° asteen vaihteluvälillä. Naamion mineraalijauhe on työstetty Pohjois-Saksan korkean vuoriston (Harz) …

Lue lisää →
X