Acid Infusion: Ihon uudistaminen hedelmähapoilla

Brändi

Pikalinkit

Avaintiedot

Hoidon kesto 45 minuuttia.


Acid Infusion uudistava kasvohoito

DIBI MILANO Acid Infusion hoitokokonaisuus uudistaa ihoa monipuolisesti ja syvävaikutteisesti. Ihosta tulee nuorekas ja se hehkuu luonnollista kauneutta. 

Kenelle: kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille yksittäiskäsittelynä

Ihon 4 viikon uudistamiskuuri

 • 1. viikko: aloita kotihoitotuotteiden käyttö ohjeiden mukaan
 • 2. – 4. viikko: 1 hoito viikossa. Minimi hoitoväli 4 päivää.

Kun hoitosarja päättyy, Acid Infusion kotihoitotuotteiden käyttö lopetetaan ja siirrytään käyttämään ihotyypille sopivia muita Dibi Milano tuotteita.

Huomioi: Käytä hoidossa suojakäsineitä, jos teet useampia hoitoja päivässä. Acid Infusion tuotteiden kanssa ei saa käyttää mitään kauneudenhoitolaitteita. Laitehoitoja ei suositella tehtäväksi 1-2 viikkoa ennen/jälkeen Acid Infusion hoidon.

HOIDON KULKU:

Alkupuhdistus

 1. Ota Face Perfection Nourishing Cleansing Milk -puhdistusmaitoa  vanulapuille ja poista silmä- ja huulimeikki.
 2. Levitä Face Perfection Nourishing Cleansing Milk -puhdistusmaitoa 5 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero puhdistustuotetta kostutetuilla sormenpäillä hetken ja poista kosteilla puhdistuskintailla tai kasvosienillä.
 3. Ota Face Perfection Revitalizing Essential Toner -kasvovettä 5 ml vanulapuille ja pyyhi iho. Kuivaa ihon pinta kevyesti kasvopaperilla painellen.

Kuorinta:

4. Suojaa asiakkaan silmät vanulapuilla. 

Ota Acid Infusion Liquid Peeling -kuorintanestettä 5 ml (n. 7 annosta) pieneen lasiastiaan ja levitä kuorintaneste kuivalla viuhkasiveltimellä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Aloita paksummilta ihoalueilta (esim. otsa/leuka) ja etene viimeisenä herkimmille alueille (posket/kaula). Vältä silmänympärysihoa. Vaikutusaika enimmillään 10 minuuttia. 

5. Tee kuorinnan vaikutusaikana käsihoito: Tee kohdat 1-4 käsille. Kuorintanesteen käyttömäärä 2 ml.

Neutralointi:

6. Poista kuorintatuote kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta haalealla vedellä ja puhdistuskintailla tai kasvosienillä.

7. Levitä Acid Infusion Normalizing Mask -naamiota pehmeällä siveltimellä 15 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vaikutusaika 15 minuuttia.

8. Poista kuorintaneste käsistä haalealla vedellä ja puhdistuskintailla tai kasvosienillä. Levitä naamiota käsille 6 ml. Vaikutusaika 15 minuuttia.

Intensiivinen vaihe:

9. Poista naamio kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta vedellä ja puhdistuskintailla tai kasvosienillä.Kuivaa ihon pinta kevyesti kasvopaperilla painellen.

10. Ravista pulloa/ pulloja ennen avaamista.

  1. Pure Phytic Acid + Resveratrol -liuos
  2. Pure Ferulic Acid + Retinol -liuos
  3. Pure Ellagic Acid + Vitamin C -liuos

Ota liuosta käyttöjärjestyksessä (a-c) aina 2 ml (4 annosta) ja levitä kuivalla siveltimellä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero käsin yksi liuos kerrallaan, kunnes se on täysin imeytynyt ihoon. Ei silmänympärysiholle. Liuosten imeytys- ja kokonaisvaikutusaika ihosta riippuen 5-10 minuuttia.

Liuosten käyttöä räätälöidään asiakaskohtaisesti. Käytettävien liuosten kokonaismäärä on yhteensä 6 ml.

 1. Poista naamio käsistä ja käytä liuoksia käsille yhteensä 3 ml.
 2. Poista liuos kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta paperilla painellen tai haalealla vedellä ja puhdistuskintailla tai kasvosienillä.
 3. Levitä Acid Infusion Nutri-Protective Cream SPF30 /PA++ -voidetta 3 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hoidon päätteeksi. Hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt ihoon. 
 4. Poista liuos käsistä ja levitä voidetta käsille kevyesti hieroen 2 ml.

Voisit pitää myös näistä:

Ongelmaihon ihonpuhdistus hoitolassa

Puhdas ja raikas iho Ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävä Purifying kasvonaamio viilentää ja rauhoittaa ihoa. Samalla naamio poistaa iholta liiallista talia sekä tasapainottaa ihon mikrobiomia. Suositellaan kaikille …

Lue lisää →

Body Vitality vartalohoito

DIBI MILANO Body Vitality -vartalohoito rauhoittaa ihoa, kuorii ja ravitsee sekä valmistelee sitä seuraavia hoitoja varten. Täydellinen mihin tahansa vuodenaikaan: kesällä se tukee täydellisen rusketuksen …

Lue lisää →

Nimue Thermal Detox

30 min. pikakasvohoito

Lue lisää →

Nimue 15 % hapotushoito

15 % Bio-Active Complex – uudistava hapotuskäsittely Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely silottaa ihon pintaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Suositellaan ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ongelma- ja ylipigmentoituneelle iholle. …

Lue lisää →

Erikoiskasvohoito herkälle ja reagoivalle iholle

Herkän ihon rauhoittamiseen ja suojaamiseen Hoito vähentää ihoärsytystä, ehkäisee ihon punoitusta, kuivuutta ja kutinaa. Sillä on myös ihoa rauhoittava, ravitseva ja suojaava sekä ihon toiminteita …

Lue lisää →
Beauty Minerals (Powder 480g) 1 pss

Beauty Minerals modelage – muotoileva kipsinaamio

Kasvojen ihoa kosmeettisesti muotoileva mineraalinaamio BEAUTY MINERALS -kipsinaamio on 3-vaiheinen erikoisnaamio 30° – 44 ° asteen vaihteluvälillä. Naamion mineraalijauhe on työstetty Pohjois-Saksan korkean vuoriston (Harz) …

Lue lisää →
X