Kirjaudu sisään

Isabelle Lancray

Ilsa Pro – 3 ampullin erikoiskasvohoito

Lyhyesti

Kesto 60 min.

3:n ampullin erikoiskasvohoito 

Ylellinen erikoishoito kasvoille, jota suositellaan erityisesti kuivalle, juonteikkaalle sekä iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä.

Hoito sisältää kolme ampulli vaihetta sekä pehmeän mousse -naamion. Helmi- ja mustan orkidean uutteet elvyttävät kuivaa ja hoitoa vaativaa ihoa, aktivoiden solujen uusiutumista. Hoito häivyttää ja pehmentää hienot juonteet ja ennaltaehkäisee uusien juonteiden muodostumista. Kapseloitu retinoli stimuloi kollageenisynteesiä ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. A -vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja siten ikääntymisen varhaisilta merkeiltä.

ILSA-PRO Reparateur Intense-3 -hoito on vastaus kaikkiin ihon ulkoisten tekijöiden ja ikääntymisen aiheuttamien haittavaikutusten häivyttämiseen! 

  • Puhdista iho meikistä ja käytä puhdistukseen ihotyypin mukaisia puhdistustuotteita
  • Poista meikki ja tee alkupuhdistus ihotyypin mukaisella puhdistusmaidolla ja kasvovedellä (Ei sisälly pakettiin).

  • Avaa hoitopaketti:
  1.  Ihon kuorinta ja kirkastaminen – 20 min 

Levitä iholle ohut kerros SOFT ENZYMATIC PEELING -entsymaattista kuorinta-ainetta. Vältä silmänympärysihoa. Pidä iho kosteana höyryllä tai kompresseilla. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Pese kuorinta-aine pois ja kuivaa iho. Imeytä iholle BALANCE SERUM -ampulli. 

  1. Kosteuttaminen ja uudistaminen – 20 min 

Levitä iholle PERLE BLANCHE helmiampulli ja imeytä ihoon kevyestikäsin hieroen, levitä myös silmänympärysiholle. 

Tee kasvohieronta MASSAGE CREAM -hierontavoiteella. Poista hieronnan jälkeen iholta imeytymätön voide. 

  1. Rentouttaminen ja liftaaminen – 20 min 

Imeytä iholle puolet ORCHIDEA NOIRE mustaorkidea uuteampullista. Sekoita kulhossa MASQUE MOUSSE REPRATEUR naamio ja levitä siveltimellä iholle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Suorita lyhyt hieronta naamiolla. Poista naamio iholta ja imeytä loput ORCHIDEA NOIRE ampullista. 

Suojaa iho ihotyypille sopivalla kasvovoiteella (ei sisälly pakettiin).