Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

6.E3
PF020960

ACID INFUSION No-Age Bioactivating Treatment á 2 ml 2x7kpl

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Fytiinihappoa, retinolia ja C-vitamiinia sisältävä kahden viikon ihoa uudistava ja vahvistava tehokuuri

Kahden viikon tehokuuri ihon virheiden häivyttämiseen valovanhentuneelle sekä ikääntyneelle iholle. Hoitokuuri sisältää kaksi erilaista ampullia, joilla on monipuoliset vaikutukset ihon uudistumiseen. Ampullien sisältämä uudistava ja antioksidanttinen ellagiini ja fytiinihappo sekä retinoli ja C-vitamiini täydentävät toisiaan vahvistamalla toistensa vaikutuksia asteittain kuurin aikana. Todellinen tehokuuri ihon hyvinvointiin ja kauneuteen. Dermatologisesti testattu. *In vitro test.

ANTI-OXIDANT SOLUTION PURE ELLAGIC ACID PURE PHYTYC ACID

Kevyt ja miellyttävä koostumus. Ampulli sisältää kahta erittäin anti-oksidanttista vaikutusta antavaa happoa. Fytiinihappo ennaltaehkäisee oxidatiivisen stressin vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Ellagiinihappo kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

MULTI-CORRECTIVE SOLUTION VITAMIN C RETINOL

Nestemäinen maito sisältää testattuja vaikutuksia antavia aktiiviaineita. Stabiloitu C vitamiini häivyttää pigmenttikasaumia ja ajan tuomaa ihon sävyn kirjavuutta. Kirkastaa ihon sävyä. Retinoli lisää ihon elastisuutta ja nuorekkuutta.

Ravista tuote ennen avaamista. Käytä ampullin avaamiseen pakkauksen ampullinavaajaa. Levitä koko ampulli aamuisin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kevyesti, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon. Levitä iholle päivävoide. Ei silmänympärysiholle.

Aloita kuuri Anti-Oxidant Solution ampullikuurista ja jatka Multi-Corrective Solution kuurilla.

Varoitukset: Ei lasten ulottuville. Kosmeettinen tuote. Vain ulkoiseen käyttöön (ei saa injektoida tai niellä). Käytä vain iholle ohjeiden mukaan. Säilytä tuotteen omassa pakkauksessa. Käsittele varovasti.

Pakkaus: lasiampullit, kumpaakin seerumia 7 kpl á 2 ml

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika