Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

4.F6
PF025984

BIOSTIMULATING SYSTEM Double Biostimulating Home Treatment 4×2 ml

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

16 päivän tehokuuri biostimuloivan sarjahoidon (3 viikkoa) tueksi kotihoitoon

Paketti sisältää kaksi kotikäyttöön tarkoitettua valmistetta, jotka edistävät ihon uudistamisesta. 16 päivän tehokuuri pystyy vastaamaan ihon tarpeisiin ympäri vuoden, ensimmäisistä rypyistä aina kypsään ikään asti. Koostumus imeytyy välittömästi ja levittyy erinomaisesti.

Pakkaus sisältää kaksi erilaista tuotetta: Pure Sonicated HA Solution -liuoksen, jolla on ihoa biostimuloiva vaikutus ja Vit C 30% Solution -liuoksen, jolla on ihon sävyä kirkastava vaikutus. Liuokset on valmistettu ilman säilöntäaineita ja ne on luotu steriilissä ympäristössä. 

C-VITAMIINI: Seerumin sisältämä C-vitamiini on stabiloitu.

  • Voimakas antioksidantti, jolla on kirkastava ja vaalentava vaikutus.
  • Stimuloi kollageenin tuotantoa saaden aikaan sileämmän ihon.
  • Yksi tehokkaimmista antioksidanttisista aineista: sillä on suojaava vaikutus taistellessaan ilman saasteiden aiheuttamia vaikutuksia vastaan, vähentäen UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja viivästyttäen ikääntymisen merkkien ilmenemistä.
  • Vaikuttaa melanogeneesiin, ja sillä on vaalentavia ominaisuuksia. vähentää tummien läiskien kokoa ja väriä, palauttaen hehkun iholle.

SONIKOITU HYALURONIHAPPO

Aktiivinen ainesosa sisältää kolmea eri molekyylipainoa olevaa hyaluronihappoa (2 kDa, saatu ultraäänisonikaatiotekniikalla; 400-1000 kDa; 1800-2200 kDa). Näiden kolmen molekyylipainon yhdistelmä mahdollistaa molekyylin paremman jakautumisen ihon kerroksiin, saaden aikaan säädeltävän vaikutuksen. sen hygrooppisten ominaisuuksien ansiosta

  • Suuri molekyylipaino kosteuttaa ja elastisoi ihoa pinnalla, tehden ihosta täyteläisemmän ja napakamman
  • Keskikokoinen molekyylipaino täyttää ihoa ulkoapäin, madaltaa juonteita välittömästi sekä silottaa ihon pintaa
  • Pieni molekyylipaino jälleenrakentaa  ihoa, stimuloiden fysiologisia toimintoja ihon syvimmissä kerroksissa

Käyttö: Avaa Pure Sonicated HA Solution ja levitä 0,5 ml puhtaille kasvoille kevyesti hieroen, kunnes seerumi on imeytynyt täysin ihoon. Seuraavana päivänä iholle levitetään 0,5 ml VIT C 30 % liuosta. Käytä seerumeita vuoroiltoina 16 päivän ajan.

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Ei saa käyttää pistoksiin. Säilytä kuivassa, valolta ja lämmöltä suojattuna. Värimuutokset ovat mahdollisia, ja niitä tulee pitää tavallisina eikä ne merkitse tuotteen laadun heikkenemistä. Vältä suoraa kontaktia silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Viimeinen käyttöönottopäivä löytyy paketin kyljestä.

Kun applikaattori on avattu, se on säilytettävä jääkaapissa, ja sen sisältö on käytettävä 8 päivän kuluessa avaamisesta.

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika