PF022334

NOURISHING LINE Face-Body-Hair Silk Oil 100 ml

41,73 sis. alv.

Varasto: kyllä (voidaan jälkitoimittaa)

PF022334

NOURISHING LINE Face-Body-Hair Silk Oil 100 ml

41,73 sis. alv.

Kosteuttava ja ravitseva öljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille

Varasto: kyllä (voidaan jälkitoimittaa)

Nopeasti imeytyvä öljy ravitsee ja palauttaa iholle kosteuden sekä suojaa niin ihoa kuin hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Kosteuttaa kasvoja ja vartalo pitkäkestoisesti, ravitsee sekä hiuksia tehden niistä kiiltävämmät ja ravitummat.

Testit

Annostele pumpusta tarvitsemasi määrä. Levitä kasvoille pehmeästi hieroen. Levitä vartalolle pyörivin liikkein. Levitä öljyä tyvestä latvaan kuiviin hiuksiin ennen pesua. Anna vaikuttaa vähintään 5 minuuttia. Pese hiukset shampoolla. Jos latvat ovat erittäin kuivat, levitä öljyä kuiviin latvoihin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Pakkaus: Lasipullo on valmistettu 90 %:sti kierrätetystä lasista ja on nyt 100 %:sti kierrätettävä, 100 %:sti kierrätetystä muovista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä muovipumppu ja -korkki, 100 % kierrätettävä etiketti, 100 %:sti kierrätetystä FSC-paperista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä laatikko ja sisäpakkaus.

Aktiiviaineet ovat 97% luonnosta peräisin (määrä laskettu ISO 16128-I- ja ISO 16128-2 -standardin mukaisesti)

  • Hyperfermentoitu Aloe: uutettu kestävillä prosesseilla. Kosteuttava, antioksidanttinen ja suojaava vaikutus
  • Viiden arvokkaan kasviöljyn yhdistelmä: runsaiten yhdistelmässä on macadamiaöljyä, jolla on ravitsevia, hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia.
  • E-vitamiini: antioksidanttinen vaikutus. Suojaa vapailta radikaaleita ja ehkäisee sekä ihon että hiusten ennenaikaista ikääntymistä.
  • Tomaatti: antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus.
  • Tuoksu: 100 %sti luontoperäinen sertifioitu tuoksu.

Ei sisällä: eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, parafiineja, silikoneja, vaseliinia, mineraaliöljyjä, PEG:tä, etyylialkoholia, EDTA, TEA, BHA, BHT, propyleeniglykolia eikä formaldehydin vapauttajia

Dermatologisesti testattu.

X