Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

AP000387

GOLDEN Apg -radiotaajuuslaite kasvoille ja vartalolle

Lyhyt kuvaus

Radiotaajuuslaite ammattilaisille esteettisiin kasvo- ja vartalohoitoihin. Katso lyhyt esittelyvideo.

Golden APG radiotaajuuslaitteen käyttö perustuu elektromagneettisten aaltojen lähettämiseen, mikä aiheuttaa kudosten sisäisen lämpötilan nousun hoidettavilla alueilla. Näin syntyvä hypertermia edistää verisuonten laajentumista, mikä lisää solujen hapensaannin tehostumista ja solujen biostimulaatiota. Käytännössä radiotaajuushoito on ei-invasiivinen hoito, joka vaikuttaa välittömästi ihossa:

  • Kudoksen kiinteytymisen
  • Kollageenin välittömän supistumisen
  • Ihon uudistumisen
  • Selluliitin hoidon*

*Selluliitin hoidossa Golden APG radiotaajuuslaitteen esteettinen sovellus luokittelee sen ammattimaisten esteettisten hoitojen laitteistoksi. Laitetta voidaan käyttää kauneushoitoloissa ja henkilöstöllä, jolla on lain määrittelemät edellytykset.

Lataa/avaa kuluttajaesite

Golden APG radiotaajuuslaite on resistiivinen radiotaajuuslaite esteettiseen käyttöön. Se on kompakti, kevyt ja ergonominen laite, jossa on neljä erittäin tehokasta työskentelypäätä ja voimakkuuden säätö työskentelypäässä. Laite on valmistettu kokonaan Italiassa.

Laitteessa käytetään ainutlaatuista ja yksinoikeudella olevaa materiaalia – kultaa. Laajempi kosketuspinta, bioyhteensopiva materiaali erittäin korkealla siirtoteholla ja oksidoitumisen vastustuskyky lisäävät radikaalisti työskentelypäiden suorituskykyä.

Tehokas yksityiskohta on MATRIX-työskentelypää. Radiofrekvenssi, jonka elektrodi lähettää, simuloimalla mikroneulausvaikutusta sen erityisen muodon ja emissio menetelmän ansiosta. Energia luo mikrokanavia, jotka ovat erillään toisistaan. Tämä menetelmä mahdollistaa erittäin suuren energiamäärän käytön keskittämällä sen pieniin pisteisiin ja aiheuttaa voimakkaan ärsykkeen keratinosyyttisoluille, ihon pintakerrokselle ja ihon uudistumiselle.

Jokaiseen yksittäiseen päähän sijoitettu lämpötilasondi mahdollistaa teknologian käytön, optimoiden hoidon tulokset ja miellyttävyyden. Tämä ominaisuus tekee käsikappaleiden käytöstä ihanteellisen kasvojen ja vartalon hoidossa, erityisesti pienille alueille kuten silmänympärykset, huulten reunat, pienet rypyt ja vastaavat alueet.

Radiotaajuuslaite koulutetaan hoitolassa.

Avaa/lataa suomenkielinen käyttöopas

Toimitusaika n. 3-6 viikkoa tilauksesta. Tilaus on sitova.

Lisätietoja asiakaspalvelusta

Tutustu myös

PP02839X
Esite GOLDEN RF 3 osainen
© Disar Oy - Esitteen koko 99x210 mm (DL)

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika