Etusivu / kauppa

/ Tuote

PF012194

LIFT CREATOR 3 in 1 EYE LIFT Eye Contour Gel 15 ml

Lyhyt kuvaus

Kosmeettisesti kohottava silmänympärysgeeli

Kosmeettisen silmänympärysalueen kohottavan vaikutuksen antava silmänympärysgeeli sisältää tuhkimovaikutuksen sekä ihoa hoitavia aktiiviaineita, kuten kosteutta lisäävää aloe veraa ja hyaluronihappoa ja kiinteyttäviä peptidejä. Silmänympärysiholle välittömän pinnallisen kohottavan vaikutuksen antaa silkkialbitsian ja siegesbeckia orientalis aineosien yhdiste. Dermatologisesti testattu.

Levitä geeliä pieni määrä silmänympärysiholle kevyesti taputellen. Hiero tuotetta kevyin liikkein silmän ulkonurkasta sisänurkkaan, kunnes tuote on imeytynyt ihoon.

LIFT CREATOR -tuotelinja

Todelliset ihon liftaustuotteet, jotka sisältävät tarkoin valittuja aktiiviaineita. Tuotteiden sisältämä PENTAPEPTIDI 31 ja ristikkäisstioutunut HYALURONIHAPPO suojaavat ihosoluja ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Erityinen CREATOR COMPLEX –moniteknolgiaverkosto sisältää erikoisyhdisteen liftaamiseen ja ihon täyttämiseen ja rakenteiden vahvistamiseen:

Liftaamisen ydintekijät ovat synteettinen tetrapeptidi, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumsita proteiinien kautta sekä integriinit, jokta ankkuroivat proteiinkuidut kudoksiin.

Ihon täyttämiseen ja rakenteiden vavhistamiseen osallistuu ionosomeihin kapseloitu aminohappo (Ornitiini), joka vaikuttaa hypodermiksen rasvasoluihin täydentävällä vaikutuksella.

Lisäksi jokaisella tuotteella on omat kohdennetut aktiivaineet tuotteen käyttötarkoituksen mukaisesti. Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti ja niiden vaikutukset on testattu kliinisesti.

  • Tilaus käsitellään 1-3 päivän sisällä siitä, kun ostokorin kaikkia tuotteita on varastossa
  • Jos haluat saatavilla olevat tuotteet heti, lisää tilauskommenttiin: TOIMITUS HETI
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika