Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

6.I2
PF022342

OLOS Mattifying Rebalancing Cream 50 ml

OVH: 49,59  (sis. alv.)

69 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lyhyt kuvaus

Mattapinnan jättävä, tasapainottava kasvovoide

Kevyt emulsio antaa mattapinnan mm. T-alueelle sekä tasapainottaa koko päivän ajan hydrolipidien tasapainoa. Ihanteellinen kasvovoide seka- ja öljyiselle iholle. Ei tuki ihoa (non-comedogenic). Ihon talituotanto tasapainottuu, kiiltelevyys vähenee ja ihon pinta tasoittuu.

Testit: Talituotanto väheni 16,9 %:ia*. 100 %:ia naisista piti voidetta tehokkaana päivästä toiseen**. 90 %:ia naisista havaitsi välittömästi ihon mattapintaisuuden**.

Levitä voidetta puhtaille kasvoille aamuin illoin. Hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon. Ihanteellinen myös meikinalusvoiteeksi.

Pakkaus: Lasipurkki on valmistettu 90 %:sti kierrätetystä lasista ja on nyt 100 %:sti kierrätettävä, 100 %:sti kierrätetystä muovista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä muovikorkki ja muovipurkki, 100 %:sti kierrätetystä FSC-paperista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä etiketti, laatikko ja sisäpakkaus.

Aktiiviaineet ovat 97% luonnosta peräisin (määrä laskettu ISO 16128-I- ja ISO 16128-2 -standardin mukaisesti)

  • Hyperfermentoitu Aloe: uutettu kestävillä prosesseilla. Kosteuttava, antioksidanttinen ja suojaava vaikutus
  • Cleome Gynandra: viljelty reilun kaupan periaatteilla. Uutettu kestävillä vihreillä prosesseilla. Säätelee talituotantoa ja kohentaa ihon hydrolipidikalvon kuntoisuutta vaikuttaen myös sen rakenteeseen.
  • Bioteknologinen saviuute: supistaa laajentuneita huokosia
  • Manteliöljy ja karitevoi: pitävät ihon pehmeänä
  • Tuoksu: 100 %sti luontoperäinen sertifioitu tuoksu.

Ei sisällä: eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, parafiineja, silikoneja, vaseliinia, mineraaliöljyjä, PEG:tä, etyylialkoholia, EDTA, TEA, BHA, BHT, propyleeniglykolia eikä formaldehydin vapauttajia.

*Kliiniset testit, kun voidetta käytettiin säännöllisesti 4 viikkoa.** Itsearvio voiteen käytöstä.

Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika