Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

6.J4
PF023205

OLOS Renewing Body Cream Scrub 200 ml

OVH: 39,90  (sis. alv.)

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lyhyt kuvaus

Uudistava kuorintavoide vartalolle

Kermamainen kuorinta-aine, joka on helppo levittää ja joka puhdistaa ja pehmentää ihon pintakerrosta poistamalla epäpuhtauksia ja kuolleita soluja.

Tulos: Ihosta tulee puhdas ja aktiivinen. Iho tuntuu pehmeältä ja ravitulta.

Käyttöohjeet: Levitä ja hiero pyörivin liikkein. Huuhtele. Nopea ja helppo käyttää ennen ja jälkeen suihkun, ihanteellinen ympäri vuoden viikoittaiseen hoitoon, ennen kesää valmistelemaan ihoa auringolle altistumiseen ja lomien jälkeen uudistamaan ja pitämään ihon pehmeänä.

83% luonnosta peräisin olevia ainesosia.

Vaikuttavat ainesosat:

  • Hyperfermentoitu Aloe  on luomusertifioitua ja sitä viljellään Meksikossa. Aloe käsittellään kestävän kehityksen periaatteilla. Se käy läpi entsymaattisen biologisen prosessin ja kaksi fermentaatioprosessia, jonka ansiosta Aloe sisältää 100% enemmän  polyfenoleja ja antioksidanttisia aminohappoja. Kosteuttaa, rauhoittaa ihoa, stimuloi soluaineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon hyvinvointia. Kaikki Olos-tuotteet sisältävät hyperfermentoitua aloeta.
  • Karitevoi ravitsee, suojaa, uudistaa ja hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa.
  • Intian ginseng on kasvi, joka on ayurvedan ja perinteisen intialaisen lääketieteen symboli. Edistää solujen dynaamisuutta, energisoi ihoa, suojaa saasteilta, kirkastaa ja vähentää väsymyksen merkkejä iholla. Amerikkalainen (Oregonin) lajike on runsain aminohappojen lähde ja siten tehokkain ihonhoitoon. Kasvi viljellään vastuullisilla viljelymenetelmillä valittujen viljelijöiden toimesta, jotka pyrkivät ylläpitämään tasapainoa paikallisella alueella.
  • E-vitamiini suojaa ihoa vahvistamalla ihon puolustuskykyä ilmansaasteita vastaan. Voimakkaana antioksidanttina E-vitamiini myös rauhoittaa ihoa ja estää tulehduksia.

Tuoksu: 100% luonnollinen.

Pakkaus: 50% kierrätettyä ja 100% kierrätettävä muovituubi, 100% kierrätettävä korkki

Varoitukset: Älä käytä vaurioituneelle tai rikkinäiselle iholle. Vältä kontaktia silmien ja limakalvojen kanssa. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät perusteellisesti hankaamatta. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika