Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

4.C5
1.15085

PURALINE Pure Complexion Concentrate 20 ml

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Tehoseerumi seka- ja epäpuhtaalle iholle

Helpottaa monipuolisesti seka- ja epäpuhtaan ihon ongelmia. Sisältää tasapainottavaa iirisuutetta, sinkkisulfaattia ja retinyylipalmitaattia sekä kosteuttavaa hyalurnoihappoa. Kasviuutteiden (inkivääri, kaneli ja punaluppio) yhdistelmä ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa tulehduksellista ongelmaa. Tehostaa kuona-aineiden poistumista ja ihon puhdistautumista sekä tasapainottaa talineritystä.

• Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin: yhdistelmä tasapainottaa ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.
• Oliivinlehtiuutteen sisältämä oleuropeiini ja kiinalaisesta taatelista saatava jujube-uute: tehostavat kuona-aineiden poistumista
• Levaani ja hyaluronihappo: kosteuttavat ihoa
• Inkivääri-, kaneli- ja punaluppiouutteista: kasviuutteiden yhdistelmä ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa talin pilkkoutumista ja tulehdusta edistävien aineiden muodostumista.

Levitä puhtaalle iholle kevyesti painelemalla. Anna kuivahtaa ennen kuin levität kasvovoiteent (Puraline Detox Cream). Käytä aamuin ja/tai illoin.

Tutustu myös

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika