Etusivu / kauppa

/ Tuote

4.C5
1.15085

PURALINE Pure Complexion Concentrate 20 ml

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Tehoseerumi seka- ja epäpuhtaalle iholle

Helpottaa monipuolisesti seka- ja epäpuhtaan ihon ongelmia. Sisältää tasapainottavaa iirisuutetta, sinkkisulfaattia ja retinyylipalmitaattia sekä kosteuttavaa levaania ja hyalurnoihappoa. Kasviuutteiden (inkivääri, kaneli ja punaluppio) yhdistelmä ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa tulehduksellista ongelmaa.

Levitä puhtaalle iholle kevyesti painelemalla. Anna kuivahtaa ennen kuin levität kasvovoiteent (Puraline Detox Cream). Käytä aamuin ja/tai illoin.

Tehostaa kuona-aineiden poistumista ja ihon puhdistautumista sekä tasapainottaa talineritystä.

• Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin: yhdistelmä tasapainottaa ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.
• Oliivinlehtiuutteen sisältämä oleuropeiini ja kiinalaisesta taatelista saatava jujube-uute: tehostavat kuona-aineiden poistumista
• Levaani ja hyaluronihappo: kosteuttavat ihoa
• Inkivääri-, kaneli- ja punaluppiouutteista: kasviuutteiden yhdistelmä ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa talin pilkkoutumista ja tulehdusta edistävien aineiden muodostumista.

Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika