PF022341

CALMING LINE Soothing Restorative Cream 50 ml

41,73 sis. alv.

Varasto: kyllä (voidaan jälkitoimittaa)

PF022341

CALMING LINE Soothing Restorative Cream 50 ml

41,73 sis. alv.

Ihoa rauhoittava ja vahvistava kasvovoide

Varasto: kyllä (voidaan jälkitoimittaa)

Ravitseva ja pehmeä kasvovoide vähentää ihon punoitusta ja suojaa ihoa stressin haittavaikutuksilta. Ihanteellinen herkälle iholle. Helpottaa myös punoittavan ja herkän ihon kuivuutta sekä kireyden tunnetta. 

Testit: Ihon punoitus väheni 9,3 %:ia*. 100 %:ia naisista koki ihonsa ravituksi, pehmeämmäksi ja vahvemmaksi päivä päivältä**. 100 %:ia naisista huomasivat punoituksen, kutinan ja kireyden vähenevän selkeästi**.

Levitä voidetta puhtaalle iholle aamuin illoin. Hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon kokonaan.

Pakkaus: Lasipurkki on valmistettu 90 %:sti kierrätetystä lasista ja on nyt 100 %:sti kierrätettävä, 100 %:sti kierrätetystä muovista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä muovikorkki ja muovipurkki, 100 %:sti kierrätetystä FSC-paperista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä etiketti, laatikko ja sisäpakkaus.

Aktiiviaineet ovat 98% luonnosta peräisin (määrä laskettu ISO 16128-I- ja ISO 16128-2 -standardin mukaisesti)

  • Hyperfermentoitu Aloe: uutettu kestävillä prosesseilla. Kosteuttava, antioksidanttinen ja suojaava vaikutus
  • Kastanja: viljelty vastuullisilla viljelymenetelmillä, uutettu kestävillä vihreillä prosesseilla. Säätelee ja vahvistaa ihon omaa suojaa kosteuttamalla sitä ja yhtenäistämällä epidermiksen koheesiota (yhtenäisyyttä).
  • Makadamia- ja avokadoöljy: ravitseva ja pehmittävä vaikutus.
  • E-vitamiini: antioksidanttinen vaikutus.
  • Karitevoi: pehmittävä vaikutus.
  • Tuoksu: 100 %sti luontoperäinen sertifioitu tuoksu

Ei sisällä: eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, parafiineja, silikoneja, vaseliinia, mineraaliöljyjä, PEG:tä, etyylialkoholia, EDTA, TEA, BHA, BHT, propyleeniglykolia eikä formaldehydin vapauttajia.

*Instrumentaaliset testit (indeksi eryteema)  neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen **Itsearvio voiteen käyttämisen jälkeen.

X