PF022333

YOUTH-ENHANCING Fluid Concentrate 30 ml

46,31 sis. alv.

Tehoseerumi ihon nuorekkuuteen ja juonteisiin

Varasto: kyllä

Silkkimäisen ohut neste muuttuu levitettäessä seerumiksi. Imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä tahmeaa pintaa. Häivyttää ikääntymisen merkkejä, kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Madaltaa juonteita ja hidastaa ikääntymisen merkkien ilmestymistä. 

Testit: 85%:ia naisista koki seerumin tehokkaaksi juonteita vastaan.*

Levitä seerumia puhtaalle iholle ennen kasvovoidetta aamuin illoin. Hiero, kunnes on seerumi on imeytynyt ihoon.

Pakkaus: Lasipullo on valmistettu 90 %:sti kierrätetystä lasista ja on nyt 100 %:sti kierrätettävä, 100 %:sti kierrätetystä muovista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä pumppu ja muovipurkki, 100 %:sti kierrätettävä muovitarra, 100 %:sti kierrätetystä FSC-paperista on valmistettu 100 %:sti kierrätettävä etiketti, laatikko ja sisäpakkaus.

Aktiiviaineet ovat 98 % luonnosta peräisin (määrä laskettu ISO 16128-I- ja ISO 16128-2 -standardin mukaisesti)

  • Hyperfermentoitu Aloe: uutettu kestävillä prosesseilla. Kosteuttava, antioksidanttinen ja suojaava vaikutus.
  • Rambutaani: viljelty reilun kaupan periaatteilla. Uutettu kestävillä vihreillä prosesseilla. Retinolin kaltainen, Corilaginilla titrattu uute sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka silottavat mm. juonteita.
  • Köynnöskrassiuute, rukolauute ja fytiinihappo: luontoperäinen yhdiste, joka suojaa ja vahvistaa ihon oman suojan kykyä  puolustautua ulkoisia, sisäisiä ja teknologisia ärsykkeitä vastaan.
  • E-vitamiini: antioksidanttinen vaikutus
  • Apinaleipäpuu- ja arganiaöljy: pehmittää ihoa.
  • Tuoksu: 100 %sti luontoperäinen sertifioitu tuoksu.

Ei sisällä: eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, parafiineja, silikoneja, vaseliinia, mineraaliöljyjä, PEG:tä, etyylialkoholia, EDTA, TEA, BHA, BHT, propyleeniglykolia eikä formaldehydin vapauttajia

Dermatologisesti testattu.

X