Kirjaudu sisään

Uutinen
Dr. Rimpler

Etsitkö sopivaa kasvovoidetta talvi-ilmojen rasittamalle iholle?

Lyhyesti

Dr.Rimplerin herkän ihon tuotelinja on päivittynyt ja sisältää 6 erinomaista kasvovoidetta – jokaisen iholle löytyy sopiva voide!

SENSITIVE Cream Anti-Redness 50 ml –  Kasvovoide punoittavalle iholle

Cream Anti-Redness on kehitetty erityisesti herkälle, stressaantuneelle ja punoittavalle iholle. Iho suojataan luonnollisilla öljyillä ja lipideillä. Tasapainottava, tulehdusta estävä ja rauhoittava vaikutus. Sisältää ihon sävyä tasoittavia vihreitä pigmenttejä. Hajusteeton ja vegaaninen.

SENSITIVE Hy-Base Ultrasensitive 50 ml – Hajusteeton kosteusgeeli kasvoille

Rasvaton geeli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa intensiivisesti. Geeli vahvistaa ja suojaa ihon immuunijärjestelmää sekä häivyttää ihon kireyttä. Vegaaninen geeli sopii kaikille ihotyypeille. Geeli on hajusteeton ja väriaineeton eikä se sisällä emulgaattoreita. Siksi tuotteen siedettävyys on erinomainen.

SENSITIVE Cream Ultrasensitive 50 ml – Hajusteeton kasvovoide herkälle iholle

Hoitava 24 h kasvovoidetta suositellaan erittäin herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Sisältää arvokkaita kasviuutteita ja luonnonöljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat stressaantunutta ja kiristelevää ihoa. Luonnollinen ihon suoja vahvistuu. Puhtaat luonnon uutteet auttavat vähentämään ihoärsytyksiä ja ehkäisevät ennenaikaista ihoa ikäännyttävää vaikutusta. Hajusteeton voide.

SENSITIVE Hydro Care 50 ml – Ihoa rauhoittava kasvoemulsio

Pehmeän kevyt SENSITIVE Hydro Care on hajusteeton, intensiivisesti hoitava 24 h emulsio. Auttaa kosteuttamaan herkkää, stressaantunutta ihoa. Moderni, puhtaasti kasvipohjainen vaikuttavien ainesosien yhdiste vähentää kosteuden haihtumista iholta, suojaa ärsytystä vastaan ja ehkäisee erityisesti allergisia reaktioita. Tulehdusta ehkäisevän ominaisuuden ansiosta se sopii myös miehille rauhoittavana parranajon jälkeisenä voiteena.

SENSITIVE Cream Nanosensitive Forte 50 ml – Herkän ja atooppisen ihon paikallishoitoaine

Akuuttiin ihoärsytykseen ja lievään tulehdukseen. Ihon raapiminen estää hydrolipidikalvon uudelleen muodostumista ja iho on haavoittuva mikro-organismien hyökkäykselle. Cream Nanosensitive Forte hillitsee ihon kutiamista. Säilöntäaineeton ja hajustamaton voide sisältää ihoa hoitavia öljyjä. Tämä tuote jälleenrakentaa rikkoutunutta ihoa, vähentää tulehdusherkkyyttä ja ihon ärsytysreaktioita.

SENSITIVE Emulsion nanosensitive 50 ml – Emulsio herkälle ja atooppiselle iholle

Hajusteeton ja säilöntäaineeton ohut emulsio herkälle ja allergiaan taipuvaiselle kasvojen ja vartalon iholle. Emulsion sisältämät luontaisen kaltainen lesitiini ja runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja sisältävät kasviöljyt, korvaavat kuivalta ja tulehtuneelta iholta puuttuvat suojaavat rasvat. Mikrohopea vähentää tulehduksia iholla. Hajusteeton, säilöntäaineeton.

Löydä Dr.Rimpler -kosmetologit