Kirjaudu sisään

Uutinen
Dr. Rimpler

Etsitkö vegaanisia, tehokkaita kasvovoiteita?

Lyhyesti

Vastaus on Dr.Rimplerin Cutanova Organics -tuotelinja!

Koko tuotelinja on täysin vegaaninen ja sisältää tehokkaita luonnosta saatavia öljyjä, kuten ihoärsytystä vähentävää morganöljyä ja ximeniaöljyjä sekä mustaherukkaa ja macauutetta. 

Luonnonmukaiset, uudet aktiiviaineet yhdistettynä tunnettuihin kasviuutteisiin sekä luonnolliset mineraalipigmentit minimoivat tehokkaasti näkyviä ikääntymisen merkkejä. 

CUTANOVA ORGANICS Herbal Day Care 50 ml – Rauhoittava päivävoide

Luonnonmukaiset, uudet aktiiviaineet yhdistettynä tunnettuihin kasviuutteisiin sekä luonnolliset mineraalipigmentit minimoivat näkyviä ikääntymisen merkkejä. Moringaöljy vähentää ihoärsytystä sekä suojaa ihoa ja vahvistaa ihon omaasuojaa ja tasapainottaa sen toimintoja. Kasviuutteiden ja mustaherukan yhdiste rauhoittaa ihoa. Sopii myös herkälle iholle. 

CUTANOVA ORGANICS Herbal Night Care 50 ml – Uudistava yövoide

Perinteisillä kasviuutteilla rikastettu yövoide sopii myös herkälle iholle. Erityinen yhdiste moringan ja luumun siemenistä sekä valkohilppa ja ximenia -öljystä uudistaa ihoa yön aikana. Tyydyttämättömien rasvahappojen suuri pitoisuus vahvistaa ihon rakenteita ja tasapainottaa vaurioitunutta ihoa. 

Tutustu muihin tuotelinjan tuotteisiin

Löydä Dr.Rimpler -kosmetologit