Kirjaudu sisään

Uutinen

Evolution of the green – palkittu projekti

Lyhyesti

Alfaparf Group ykkössijalla “The Procurement Awards 2021” -kilpailussa.

“Procurement Awards” -kilpailussa palkitaan Italian suurimpien yritysten innovatiivisimmat hankintaan liittyvät hankkeet. Lukuisista palkinnon ehdokkaista ALFAPARF sijoittui ensimmäiseksi Global Procurement Departmentin kehittämällä “Evolution of the Green” -projektillaan.

Kestävän kehityksen hanke

Käyttämällä ympäristöystävällisiä raaka-aineita Alfaparf vähensi pakkausten ympäristövaikutuksia merkittävästi.  

  • 100 % kierrätettävästä alumiiniputkesta 
  • 100 % kierrätetystä muovista valmistettuun korkkiin
  • 100 % kierrätyspaperisäiliöstä FSC aaltopahvikääreeseen (pian 100 % kierrätettyä pahvia) 
  • Paperisten ohjeiden  korvaaminen QR-koodilla. Tämän aloitteen avulla se pystyi parantamaan linjojensa tuotantotehokkuutta ja alentamaan kustannuksia merkittävästi.

Tämä tärkeä tunnustus tunnustaa Alfaparfin sitoutumisen kestävään kehitykseen ja on kannustin tehdä vielä parempaa. Itse asiassa konserni on sitoutunut tuomaan saman “Vihreän Evolution” -projektin kaikkiin tuotantolaitoksiinsa ympäri maailman..

Alfaparf-konserni ansaitsee suuren tunnustuksen

lfaparf Group on valittu Italian 150 parhaan kestävän kehityksen johtajien joukkoon. Tutkimuksen teki Statista for Sole 24 Ore, ja se perustui edellisenä vuonna julkaistujen kestävän kehityksen raporttien analyysiin, jossa tarkastellaan kolmea makroaluetta: ympäristöä, sosiaalista sitoutumista ja yrityshallintoa. Kullekin alueelle tunnistettiin 35 KPI:tä. Tällä perusteella vain 150 analysoidusta 1 200 yrityksestä katsottiin ansaitsevan sisällyttää lopulliseen luetteloon, joka julkaistiin Sole 24 Oressa 29. huhtikuuta tänä vuonna. Täydelllinen luettelo löytyy osoitteesta: https://lab24.ilsole24ore .com/leader-della-sostenibilita-2021 .

Tämä on merkittävä etappi yrityksellemme. Se kertoo ponnisteluistamme kestävän kehityksen edistämiseksi sekä omistautumisesta, jota olemme osoittaneet käynnistäessämme ja jatkaessamme kestävän kehityksen matkaamme koko COVID-19-pandemian aikana. Pandemia ei vain pysäyttänyt meitä, vaan se pakotti meidät tehostamaan ponnistelujamme ympäristönsuojelussa ja lisäämään investointejamme sosiaalisiin hankkeisiin paikallisten yhteisöjen hyödyksi.

Edessä olevalla pitkällä tiellä on vielä monia haasteita, mutta olemme osoittaneet voimamme ja päättäväisyytemme TEHDÄ HYVÄÄ (kuten olemme aina tehneet!) planeetalle, yhteiskunnalle ja meille kaikille. Tämä palkinto on  ponnistelujemme hedelmä, ja meidän pitäisi olla ylpeitä.

Alfa Parf Group

Lue artikkeli ››

Ota yhteyttä Suomen Dibi Milano jakelijaan: www.disar.fi

Löydä lähin Dibi-kosmetologisi: www.diste.fi/dibi-milano