Kirjaudu sisään

Uutinen
Dr. Rimpler

Herkkä ja reagoiva iho? Vaikea löytää sopivia ihonhoitotuotteita?

Lyhyesti

Dr.Rimplerin Sensitive -tuotelinja sisältää kaikki kotihoitotuotteet, jotka tarvitset päivittäiseen ihonhoitoosi!

SENSITIVE Gentle Cleansing Gel 200 ml – Hellävarainen puhdistusgeeli

Öljytön ja saippuaton puhdistusgeeli sopii koko kasvoille ja vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Sopii myös rosaceaiholle. Ei kuivata ihoa. Sopii myös miehen iholle.

SENSITIVE Tonic 200 ml – Kasvovesi herkälle iholle

Kasvovesi on suunniteltu erityisesti herkälle ja allergiaan taipuvaiselle iholle. Aktiiviaineet kuten allantoiini ja Afrikkalainen jerikonruusu lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja vahvistavat herkkää ihoa. Päivittäiseen käyttöön. Vegaaninen tuote.

SENSITIVE Hairless Stop Lotion 200 ml – Karvankasvua ehkäisevä emulsio

Karvankasvua hidastava emulsio sisältää myrttiuutetta, joka heikentää säännöllisesti käytettynä karvankasvua. Viilentävä vaikutus saadaan mentolista. Rauhoittaa karvanpoistosta ärtynyttä ihoa. Sopii kaikkien karvanpoisto tapojen jälkeiseen ihonhoitoon. Ei sisällä EO/PEG, parabeeneja. Vegaaninen ja vegetaarinen.

SENSITIVE Rescue Lotion spray (silver) 100 ml – Rauhoittava suihke kasvojen ja vartalon iholle

Ihoa rauhoittava suihke sisältää pantenolia ja mikrobien kasvua estävää mikrohopeaa. Luonnollisia kasviöljyjä sisältävä suihke rauhoittaa ihoa pitkävaikutteisesti. Suihke on suunniteltu erityisesti herkälle ja allergiaan taipuvaiselle iholle. Täydellinen SOS tuote myös ekseema-altiille iholle ja karvanpoiston jälkeen sekä ihon reagoidessa stressiin. Sopii kasvoille sekä vartalolle.

Kuusi tehokasta kasvovoidetta, jokaisen ihon tarpeisiin:

Löydä Dr.Rimpler kosmetologit