Kirjaudu sisään

Uutinen
Dibi Milano

Juhlakauden uutuusnaamiot Dibi Milanolta!

Lyhyesti

Helppokäyttöiset naamiot sopivat loistavasti kotihoitoon! Kolme kuitunaamiota sekä voidemainen naamio!

Neljästä naamio vaihtoehdosta löytyy sopiva jokaisen iholle!

Naamiot ovat kätevissä kertapakkauksissa.

Intensiivinen hoitonaamio, joka ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon elinvoiman. Säännöllisesti käytettynä naamio kiinteyttää ja tasoittaa ihoa epätasaista sävyä. Naamio levittyy helposti iholle ja siinä on miellyttävä, pehmeä tuoksu.

Kertakäyttöinen, valmiiksi tehoaineilla kostutettu naamio on iholle hellävarainen, pehmeästi kiinnittyvä ohut kuitunaamio. Naamion erityinen 100 % Lyocell kuiturakenne on erittäin hengittävä ja sisältää runsaasti kosteuttavia aineita, kuten hyaluronihappoa sekä Hydra Complex kosteus- ja ravintoyhdistettä. Ihosta tulee välittömästi syväkosteutettu, pehmeän hoidettu ja kuulakas. Kaikille ihotyypeille ihon kosteuttamiseen.

Kertakäyttöinen, valmiiksi tehoaineilla kostutettu naamio elävöittää, uudistaa ihon toimintoja sekä vähentää ikääntymisen ja stressin aiheuttamia merkkejä ihossa. Tehoaine sisältää merilevästä saatua luonnon superantioksidanttia ASTAKSANTIINIA, joka suojaa ihoa oksidatiivista stressiä vastaan sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Lisäksi retinoli, C-vitamiini ja koentsyymiä Q10 uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Naamion jälkeen iho on raikas, kiinteä, siloittunut ja virkeän näköinen. Naamiota suositellaan erityisesti stressaantuneelle ja väsyneelle iholle.

Käyttövalmis, innovatiivinen bioselluloosa naamio kasvoille. Naamio on kookospähkinä pohjainen ja se sisältää ihon talineritystä tasapainottavia sekä ihoa uudistavia aktiiviaineita. Naamio kiinnittyy hyvin ihon pintaan ja tämä vahvistaa sen sisältämän seerumin tehokkaan imeytymisen ihoon. Antaa iholle miellyttävän, pehmeän ja kosteutetun tunteen.

Löydä Dibi Milano -kosmetologit