Kirjaudu sisään

Uutinen
Dr. Rimpler

Kaipaatko lahja-ideoita aikuiselle naiselle?

Lyhyesti

Xcelent Vitality Set -lahjapakkaus sisältää kaksi tehokasta anti-age tuotetta!

  • 24 h kasvovoide 50 ml – Q10 Vitality Cream pumppupullossa

Q10 anti-age hoitovoide kasvoille on miellyttävän kevyt ja hyvin ihoon imeytyvä kasvovoide. Ihosolujen elinvoimaa lisäävä voide antaa kevyen fysikaalisen UV suojan sekä kiinteyttää välittömästi ihon piirteitä. Voide jälleenrakentaa ihoa ja tasapainottaa ihon kosteustasapainoa sekä antaa suojan oksidatiivista stressiä vastaan. Säilyttää ihon nuorekkaana ja kuulaana.

  • Kaulan & leuan alueen kiinteyttävä emulsio 50 ml – Uplift Q10 pumppupullossa

Erittäin pehmeä emulsio kaulan, leuan ja posken alueen sekä kaulan linjan näkyvään kiinteyttämiseen. Edelweiss -uute antaa suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja lisää ihon elastisuutta. Luonnollisilla öljyillä, kuten hamppuöljyllä, macadamialla ja capucacuvoilla on uudistava vaikutus. Suositellaan kaikille ihotyypeille kaulan ja dekolteen kiinteyttämiseen.

Q10 – BIOENERGIAN SALAISUUS

Koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen kehon luonnollinen ainesosa, jota esiintyy kaikissa elävissä soluissa. Keho tuottaa itse biosynteesissä koentsyymiä ja sitä imeytyy kehoon ravinnosta.

Q10 määrä kehossa riippuu iästä ja ympäristötekijöistä. Stressi, fyysinen rasitus, sairaudet ja huonot elintavat vähentävä Q10 määrää kehossa. 

Q10 koentsyymin määrää voidaan lisätä sisäisesti ravinteilla ja ulkopäin ihonhoitotuotteilla, jolloin myös ihosolut saavat riittävän määrän energiaa pysyäkseen toimintakykyisinä.

Löydä Dr.Rimpler -kosmetologit