Kestävät, luotettavat ja toimintavarmat kauneudenhoitolaitteet Italiasta

Päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön valmistetut kauneudenhoitolaitteet on valmistettu Italiassa ja laitteilla on Alfa Parf Group yrityksen laatutakuu. 100 %:sti mitattavissa olevat toiminnallisuudet riittävät vaativimpaankin käyttöön. Kauneudenhoitolaitteiden toimivuus ja kestävyys testataan Euroopassa yhteistyössä lääketieteellisten laitteiden valmistajan kanssa. Yleisenä periaatteena APG:n laitteissa on turvallisuus, toimintavarmuus, helppokäyttöisyys ja näkyvät tulokset kivuttomasti.

Ihon liftaus ja kiinteyttäminen kivuttomasti ja nopeasti

Keraamisen radiotaajuuslaitteen (KRF) työskentelypäiden keraaminen materiaali varmistaa sen, ettei käsittelyn aikana esiinny kiusallisia ja yllättäviä energiapiikkejä. Liftaustoimenpide kestää kasvoille n. 30 minuuttia ja vartalolle 40 minuuttia.

Kivuton teknologia ihon täyttämiseen - uusimpana yhdistelmälaite

Kasvo- ja vartalohoidoissa hyödynnetään kosmeettista mesoterapiaa, missä ihoon imeytetään puhtaita seerumeita ja voiteita (Dermophoretic). Elektroporaatioteknologian todistettu teho on osoitettu FRANZENIN solutestillä. Uusin laite – Dermoregen – sisältää sekä elektroporaatio- että timanttimikrohionta -toiminteet.

Ammattikäyttöön koneellinen lymfahierontalaite

Lymfolight -laite on suunniteltu tulokselliseen nesteiden ja kuona-aineiden poistoon. Poistaa turvotusta vauhdittaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Poistaa kehosta väsymyksen tunnetta. Voidaan tehdä kasvohoidon ja värjäysten yhteydessä. Hieronta tukee myös toipumista lääketieteellisistä hoitotoimenpiteistä kuten suonikohjut, rasvaimu, selluliitti ja leikkaukset. Lymfahierontaa suositellaan myös teknologisten vartalomuokkaushoitojen jälkeen.

Kirjoitukset

ALFA PARF on voittanut toistamiseen “Procurement Awards 2022” -kilpailussa!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Alfaparf Milano on jälleen vahvistettu …

Lue lisää →