Kestävät, luotettavat ja toimintavarmat kauneudenhoitolaitteet Italiasta

Päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön valmistetut kauneudenhoitolaitteet on valmistettu Italiassa ja laitteilla on Alfa Parf Group yrityksen laatutakuu. 100 %:sti mitattavissa olevat toiminnallisuudet riittävät vaativimpaankin käyttöön. Kauneudenhoitolaitteiden toimivuus ja kestävyys testataan Euroopassa yhteistyössä lääketieteellisten laitteiden valmistajan kanssa. Yleisenä periaatteena APG:n laitteissa on turvallisuus, toimintavarmuus, helppokäyttöisyys ja näkyvät tulokset kivuttomasti.

Ihon liftaus ja kiinteyttäminen kivuttomasti ja nopeasti

Keraamisen radiotaajuuslaitteen (KRF) työskentelypäiden keraaminen materiaali varmistaa sen, ettei käsittelyn aikana esiinny kiusallisia ja yllättäviä energiapiikkejä. Liftaustoimenpide kestää kasvoille n. 30 minuuttia ja vartalolle 40 minuuttia.

Kivuton teknologia ihon täyttämiseen ja aktiiviaineiden imeyttämiseen

Uusin elektroporaatioon pohjautuva DERMOPHORETIC kauneudenhoitolaite imeyttää seerumeiden ja voiteiden sisältämiä aktiiviaineita merkittävästi enemmän. Laitteen teho on osoitettu FRANZENIN solutestillä. Laitetta käytetään sekä kasvojen että vartalon hoitoon.

Jatkuvaan käyttöön koneellinen lymfahierontalaite

Lymfogen-e laite poistaa turvotusta vauhdittaen sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Suositellaan mm. teknologisten vartalnmuokkaushoitojen jälkeen (20 min.). Hieronta tukee myös toipumista lääketieteellisistä hoitotoimenpiteistä (esim. suonikohjut, rasvaimu, selluliitti, leikkaukset)

Kirjoitukset

Päivitämme tähän uusia julkaisuja pian!