Kesäkampanja!

Kun hankit Studio Make-Upin tai M2 -tuotteen, saat kaupan päälle yhden fillerin eli täytevärin (samaa sävyä, kuin ostamasi tuote).

👉🏼 Kampanja on voimassa 31.8.2022 saakka ja se koskee niin kauneudenhoitoalan ammattilaisia, kuin kuluttaja-asiakkaitakin! ✅ Suuntaa osoitteeseen https://disar.fi/beni-durrer-tuotelinjat/ ja hyödynnä kesän huipputarjous. ☀️

✨ Studio Make-Up ✨

Studio Make-Upilla saat peitettyä halutessasi vaikka tatuoinnit vahamaisen koostumuksensa ja vahvan pigmenttinsä ansiosta! Saat meikkivoiteesta myös vedenkestävän, kun puuteroit sen 5min sisällä kasvoille levittämisen jälkeen. Tuote toimii niin kosteana, kuin kuivana: kevyemmän ja läpikuultavamman lopputuloksen saat kosteana.

✨ M2 ✨

M2 on puuterimainen meikkipohja, jota voi käyttää joko yksinään meikkivoiteena tai puuterina. M2 -tuotetta voi käyttää joko kuivana tai kosteana: kosteana saat lopputuloksesta peittävämmän ja paksumman. M2 on ihanteellinen myös miehen iholle: se jättää hetken mattaisuuden jälkeen luonnollisen pohjan, joka päästää myös omaa ihoa läpi eli iho ei näytä/tunnu meikatulta.

❗️Hyödynnä kampanja 31.8.2022 mennessä: https://disar.fi/beni-durrer-tuotelinjat/ 👏🏼 Filler lisätään automaattisesti tilaukseen mukaan.

Voisit pitää myös näistä:

Back to school!

Joko sun koululle on järjestetty meikkikoulutus? Jos ei vielä, niin …

Vielä on kesää jäljellä, mutta ihon helliminen hellekauden jälkeen kannattaa aloittaa ajoissa

Gold youth mask on ylellinen naamio, joka edistää kollageenin luonnollista …

Ihosi tulevaisuus kuuluu sinulle: FACE PERFECTION -hoidoilla ja tuotteilla täydennät kauneuttasi päivä päivältä ja autat ihoasi palauttamaan oikean rytmin

Kyseessä on puhdistus- ja valmistelusarja, universaali vastaus kaikille ihotyypeille – …

Moni kosteuttava tuote voi tuntua kesällä tukkivalta, raskaalta ja hiostavalta 

Lopputuloksena ihon kosteutus jätetään todella vähälle, eikä iho saa tarvitsemaansa …

X