Mitä eroa on kuivalla ja kuivuneella iholla?

Kuiva iho: Kun sinulla on kuiva iho, kehosi ei tuota tarpeeksi öljyjä/talia, mikä johtuu usein genetiikasta. Sinulla saattaa olla kuiva iho kaikkialla kehossasi ja huomaat, että ihosi tuntuu kireältä suihkun jälkeen. Se on usein tuhkainen ja siinä on kuivia läiskiä. Vesi poistaa iholta sen luonnolliset öljyt, joten ihosi on vaikea säilyttää kosteutta. Kuiva iho on jatkuvaa ympäri vuoden.

Kuivunut iho: Kuivunut iho kärsii veden ja kosteuden puutteesta. Ihosi reagoi tähän tilaan tuottamalla liikaa öljyjä, jolloin iho tuntuu rasvaiselta ja kuivalta. Tämä tila on väliaikainen ja johtuu erilaisista ulkoisista tekijöistä, kuten lämpötilasta, meikistä, ihonhoitotuotteiden väärästä käytöstä ja/tai ruokavaliosta. Kuivunut iho voi aiheuttaa aknen puhkeamista ylimääräisen öljyntuotannon vuoksi.

Miten huomaat eron? 💭 Kuivalla iholla ja kuivuneella iholla on samat oireet, ja niitä voi joskus olla vaikea erottaa toisistaan. Tarkkaa ihodiagnoosia varten voit varata ammattimaisen konsultaation koulutetulta Nimue-kosmetologiltasi. 📆 Näin saat juuri sinun ihollesi sopivat yksilöidyt neuvot, sekä ohjeistuksen siitä mitkä tuotteet sopivat parhaiten ihotyypillesi. ✅

Varaa aika heti! 👇🏻

Voisit pitää myös näistä:

Ihon kuorinta..muistatko milloin viimeksi kuorit ihosi?

Säännöllisesti kuorittuun ihoon myös ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin sekä kuorittu ja …

Supersuosittua tuotetta saa taas – upea monikäyttöinen meikkivoide

Loistava lahjaidea! Kuten myös Limited tehoseerumi! Sävyttävä meikkivoide 4 in …

Näkyykö joulustressi kasvoissasi?

Stressi näkyy usein ilmejuonteiden syventymisenä – tähän löytyy loistava apu …

Kauneudenhoitoalan ammattilaiset!

Juhlakauden ajankohtaiset uutuudet, kampanjat ja tarjoukset on julkaistu ammattilaisten verkkokaupassa. …

X