Hydra Perfection elävöittävä kasvohoito

Brändi

Pikalinkit

Avaintiedot

Syväkosteuttava ja ravitseva bioaktivoiva hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

Hydra Perfection tuotelinja – 60 minuuttia

DIBI MILANO Hydra Perfection hoidon sisältämien hyaluronihapon ja kollageenin yhteisvaikutus aktivaattorin kanssa elävöittää ihoa. Hoito syväkosteuttaa, aktivoi ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. Ihosta tulee nuorekas ja kauniin heleän sävyinen.

Kenelle: aikuiselle iholle jossa on alentunut kosteustasapaino ja elastisuus sekä pintaryppyjä.

Yksittäiskäsittelynä ihanteellinen esim. ennen juhlameikkiä

Ihon uudistaminen sarjahoidolla

 • 1-3 hoidot kerran viikossa
 • 4-6 hoitokerrat kahden tai kolmen viikon välein

Alkupuhdistus

 1. Ota Face Perfection Tri-Phasic Micellar Water -misellivettä vanulapuille ja poista silmä- ja huulimeikki. 
 1. Levitä Face Perfection Nourishing Cleansing Milk -puhdistusmaitoa tai Extreme Youth Cleansing Cream -puhdistusvoidetta 5 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero puhdistustuotetta kostutetuilla sormenpäillä hetken ja poista kosteilla puhdistuskintailla tai kasvosienillä.
 1. Ota Face Perfection Revitalizing Essential Toner -kasvovettä 5 ml vanulapuille ja pyyhi iho. Kuivaa ihon pinta kevyesti kasvopaperilla painellen.

Kuorinta:

 1. Ota Face Perfection Biomechanical Reactivation Scrub -kuorintavoidetta 5-10 ml ja levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kuorintaa kostutetuilla sormenpäillä hetken ja poista kosteilla puhdistuskintailla tai kasvosienillä.

Seerumi:

5. Poista kuorintatuote kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta haalealla vedellä ja puhdistuskintailla tai kasvosienillä.

6. Levitä Extreme Moisturising Serum with Hyaluronic Acid -seerumi 5 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kevyesti, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon. Hoitovaikutuksen tehostamiseksi, seerumin voi imeyttää Dermophoretic -elektroimeytyslaitteella.

Naamio:

7. Ota yksi Collagen Mask -naamiolevy ja leikkaa Collagen Mask -naamioon silmä-, nenä- ja suun reiät.

 • Avaa Hydration Activator -aktivaattorineste: poista suojakorkki ja paina korkissa oleva tappi alas, jolloin korkissa oleva silkkiproteiinijauhe vapautuu aktivaattorinesteeseen. Ravista pulloa hetki.
 • Kostuta Collagen Mask -naamiolevy aktivaattorinesteellä. Aseta kostutettu naamio kasvoille ja kaulalla. Anna vaikuttaa 20 minuuttia.
 • Nosta naamio kasvoilta ja jatka hoitoa.

Suojavoide:

8. Levitä Extreme Moisturising Cream -voidetta 3 ml kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hoidon päätteeksi. Hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt ihoon. Hoitovaikutuksen tehostamiseksi, voiteen voi imeyttää Dermophoretic -elektroimeytyslaitteella.

Kotihoitotuotteet sarjahoidon aikana

 • Extreme Moisturising Cream 50 ml
 • Active Moisturising Cream 50 ml
 • Extreme Moist. Concentrate with Hyaluronic Acid 30 ml
 • Active Moist. Eye Contour Cream 20 ml

Voisit pitää myös näistä:

Ongelmaihon ihonpuhdistus hoitolassa

Puhdas ja raikas iho Ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävä Purifying kasvonaamio viilentää ja rauhoittaa ihoa. Samalla naamio poistaa iholta liiallista talia sekä tasapainottaa ihon mikrobiomia. Suositellaan kaikille …

Lue lisää →

Body Vitality vartalohoito

DIBI MILANO Body Vitality -vartalohoito rauhoittaa ihoa, kuorii ja ravitsee sekä valmistelee sitä seuraavia hoitoja varten. Täydellinen mihin tahansa vuodenaikaan: kesällä se tukee täydellisen rusketuksen …

Lue lisää →

Nimue Thermal Detox

30 min. pikakasvohoito

Lue lisää →

Nimue 15 % hapotushoito

15 % Bio-Active Complex – uudistava hapotuskäsittely Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely silottaa ihon pintaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Suositellaan ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ongelma- ja ylipigmentoituneelle iholle. …

Lue lisää →

Erikoiskasvohoito herkälle ja reagoivalle iholle

Herkän ihon rauhoittamiseen ja suojaamiseen Hoito vähentää ihoärsytystä, ehkäisee ihon punoitusta, kuivuutta ja kutinaa. Sillä on myös ihoa rauhoittava, ravitseva ja suojaava sekä ihon toiminteita …

Lue lisää →
Beauty Minerals (Powder 480g) 1 pss

Beauty Minerals modelage – muotoileva kipsinaamio

Kasvojen ihoa kosmeettisesti muotoileva mineraalinaamio BEAUTY MINERALS -kipsinaamio on 3-vaiheinen erikoisnaamio 30° – 44 ° asteen vaihteluvälillä. Naamion mineraalijauhe on työstetty Pohjois-Saksan korkean vuoriston (Harz) …

Lue lisää →
X