Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

7.C1
PF020243

AGE POSITIVE Youth-Enhancing Transforming Face Cleanser 250 ml

OVH: 46,91  (sis. alv.)

25 varastossa

Lyhyt kuvaus

Kasvojen ja meikinpuhdistusgeeli

Geeli muuttuu iholla pehmeäksi öljyksi ja veden kanssa maidoksi. Puhdistaa iholta sekä meikin että pölyn ja lian. Sisältää 98,91 % luonnosta peräisin olevia aktiivisia aineosia mm. pyökin silmu-uutetta, argania- ja baobaöljyä sekä saastesuojan (mm. vesikrassi- ja rukolauutetta).

Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kostutetuilla sormenpäillä hetken ja huuhtele geeli pois vedellä. Poista silmä- ja huulimeikki: Ota geeliä kostutetuille pumpulilapuille ja hiero kevyesti silmänympärysihoa ja huulia. Huuhtele vedellä.

  • Pyökin silmu-uute: ekologisesti kestävä vaikuttava aine, joka lisää ihon hapenottokykyä, toimii antioksidanttina ja tekee ihosta nuorekkaan.
  • Tech Pollution Complex -ihon saastesuoja: kolmen luonnosta peräisin olevia aktiivisen aineosan yhdiste, suojaa ihoa saasteilta. Vesikrassiuute: vahvistaa ihon hapenottokykyä, ehkäisee vapaiden radikaalien, sinisen valon ja oksidatiivisen stressin haittavaikutuksilta. Rukolauute: vihreän kemian periaatteiden mukaisesti uutettu aktiiviaine. Vaikuttaa biologisiin reaktioihin, kuten kuona-aineiden poistumiseen, ihosolujen korjautumiseen ja suojaukseen. Fytiinihappo: riisistä saatu biologisesti hajoava luonnollinen uute, jolla on kelatoivia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Auttaa suojaamaan ihoa epäpuhtauksilta.
  • Argania- ja baobaöljyt: ravitseva ja pehmentävä vaikutus.
Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´
1000809
PLUSCH valikoima 4 sävyä ja magneettirasia
OVH: 84,30  (sis. alv.)
Värivalikoima PLUSCH 4 sävyä ja magneettirasia
FES2023S2
Suojaava ja kaunistava kesäpaketti iholle
Kahden tuotteen kesäpaketti ihonhoitoon ja lahjaksi laadukas puuvillapyyhe
FES2023S1
Suojaava ja kosteuttava kesäpaketti iholle
Kolmen tuotteen kesäpaketti ihonhoitoon ja lahjaksi puuvillapyyhe
060300
Wimperntusche Mascara 8 ml
OVH: 22,99  (sis. alv.)
Vesiliukoinen ripsiväri

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika