Etusivu / kauppa

/ Tuote

7.C1
PF020243

AGE POSITIVE Youth-Enhancing Transforming Face Cleanser 250 ml

OVH: 46,91  (sis. alv.)

30 varastossa

Lyhyt kuvaus

Kasvojen ja meikinpuhdistusgeeli

Geeli muuttuu iholla pehmeäksi öljyksi ja veden kanssa maidoksi. Puhdistaa iholta sekä meikin että pölyn ja lian. Sisältää 98,91 % luonnosta peräisin olevia aktiivisia aineosia mm. pyökin silmu-uutetta, argania- ja baobaöljyä sekä saastesuojan (mm. vesikrassi- ja rukolauutetta).

Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kostutetuilla sormenpäillä hetken ja huuhtele geeli pois vedellä. Poista silmä- ja huulimeikki: Ota geeliä kostutetuille pumpulilapuille ja hiero kevyesti silmänympärysihoa ja huulia. Huuhtele vedellä.

  • Pyökin silmu-uute: ekologisesti kestävä vaikuttava aine, joka lisää ihon hapenottokykyä, toimii antioksidanttina ja tekee ihosta nuorekkaan.
  • Tech Pollution Complex -ihon saastesuoja: kolmen luonnosta peräisin olevia aktiivisen aineosan yhdiste, suojaa ihoa saasteilta. Vesikrassiuute: vahvistaa ihon hapenottokykyä, ehkäisee vapaiden radikaalien, sinisen valon ja oksidatiivisen stressin haittavaikutuksilta. Rukolauute: vihreän kemian periaatteiden mukaisesti uutettu aktiiviaine. Vaikuttaa biologisiin reaktioihin, kuten kuona-aineiden poistumiseen, ihosolujen korjautumiseen ja suojaukseen. Fytiinihappo: riisistä saatu biologisesti hajoava luonnollinen uute, jolla on kelatoivia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Auttaa suojaamaan ihoa epäpuhtauksilta.
  • Argania- ja baobaöljyt: ravitseva ja pehmentävä vaikutus.
Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika