Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

7.OP
PF026261

ATELIER Collection Anti-Ageing -kokoelma tyylikkäässä lahjarasiassa

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Kolme kiinteyttävää tuotetta, jotka sopivat kaikille

Taiteellisessa lahjarasiassa on kolme kiinteyttävää tuotetta

▻  Youth Impulse Cream -ihon nuorekkuutta lisäävä 24 h voide 50 ml

Ihoa kiinteyttävä, ravitseva ja pehmentävä voide suojaa ihon biologisia toimintoja mm. ehkäisten väsymyksen, stressin ja aikaeron aiheuttamia haittavaikutuksia iholla.

▻ Baume Deluxe 2 in 1 optinen juonnebalsami (silmät, huulet, kaula) 20 ml

Tehokas, mustan värinen  ihoa ravitseva optinen hoitobalsami kaulan, dekolteen, silmän- ja huulenympärysjuonteiden hoitoon.

No-Age Renewing Hand Cream – uudistava käsivoide 50 ml

Käsivoiteessa on samettinen koostumus ja se imeytyy nopeasti ihoon. Käsien ihosta tulee pehmeä, hoidettu ja niiden ulkonäkö on nuorekas. Sisältää aurinkosuojan.

🌟 Age Method lahjarasian inspiraation lähde tuotepakkaukseen

Puuvilla on maailman eniten käytetty kangas. Se on kevyttä, pehmeää, kestävää ja jokaiseen vuodenaikaan sopivaa. Se on yhdistetty Dibi Milanon monipuolisimpaan #AGE METHOD -tuotelinjaan, joka sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Mielenkiintoinen fakta: Puuvillakudoksella on esihistoriallista alkuperää. Indusjoenlaakson sivilisaation (nykyisestä Pakistanista) siirtokunnista on löydetty ennen ajanlaskumme alkua peräisin olevia puuvillakankaan palasia.

DIBI MILANO edustaa ylpeänä ITALIALAISTA LAATUA, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa muotoilusta, muodista, taiteesta ja historiasta. Tälle vuodelle Dibi Milano on luonut rajoitetun erän tuotepakkauksia, italialaisen eleganssin hengen mukaan. Kokoelma kunnioittaa italialaisen muotiteollisuuden huippuosaamista, joka tunnetaan tyylikkyydestään, vahvasta suunnittelusta ja laadukkaista materiaaleista.

Tähdiksi on valittu viisi kangasta ja viisi pukeutumistyyliä. Jokainen niistä ilmentää erityisiä ominaisuuksia ja piirteitä, jotka yhdistyvät DIBI MILANO tuotteisiin.

Oikeiden hoitotuotteiden valitseminen iholle on kuin valitsisi räätälöidyn vaatteen, joka pukee ja luonnehtii itseä oikealla tavalla.

ATELIER COLLECTION -kokoelma koostuu viidestä arvokkaasta lahjapakkauksesta, jossa italialainen HAUTE COUTURE ja KOSMETIIKKA yhdistyvät. Tyylikkäät pakkaukset sisältävät ikonisia DIBI MILANO -tuotteita erikoishintaan.

  • Sisältää NO-AGE yhdisteen (GSH-Epigenol sis. rukolauute & kehäkukka), joka vähentää juonteita sekä vahvistaa ja hoitaa ihoa.

VOIDE Levitä voidetta aamuin illoin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

BAUME Päivittäin: Ota tuotetta pieni määrä ja levitä ikääntyville ongelma-alueille kuten kaula, dekoltee, silmän- ja huulenympärysiho. Hiero kevyesti hetken aikaa, jolloin tuote lämpenee ja sulautuu ihoon. Kauneusnaamio yöksi: Levitä käyttämäsi kasvovoiteen päälle kerros Deluxe 2 in 1 Balm -tuotetta. Anna vaikuttaa yön yli.

KÄSIVOIDE Ota tarvittava määrä voidetta ja hiero käsiin. Tuotetta suositellaan käytettäväksi aina käsien pesun jälkeen.

 

Tutustu myös

PF023338
ACID INFUSION No-Age Renewing Hand Cream 50 ml
Uudistava käsivoide - sisältää puhdasta mantelihappoa ja C-vitamiinia
AGE METHOD Concentrated Youth Capsules 60 kpl
PF019062
AGE METHOD Concentrated Youth Capsules 60 kpl
Ihon nuorekkuutta lisäävä 30 päivän seerumikuuri
AGE METHOD Sumptuous Youth Cream 50 ml
PF015353
AGE METHOD Sumptuous Youth Cream 50 ml
Ihon nuorekkuutta lisäävä kosteuttava hoitovoide, sisältää kevyen UV -suojan

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika