Etusivu / kauppa

/ Tuote

PF016443

PROCELLULAR BI-liquid Treatment 14x2ml

Lyhyt kuvaus

Kaksi intensiivistä tehoseerumia yhdessä ampullissa

Antioksidanttinen ja ihoa pehmittävä öljypohjainen faasi yhdessä aktiivisen nuorekkuutta ja kosteutta lisäävän vesipohjaisen faasin kanssa pidentävät solujen ikää, nopeuttavat ihon toipumisprosessia, vähentävät ihon punoitusta ja ihoärsytyksiä, poistavat kuona-aineita ja uudistavat sekä suojaavat ihoa.

Öljypohja sisältää antioksidanttisia ja pehmittävä uutteita aprikoosista ja jojobasta. Vesipohja sisältää runsaasti Pre-Dibioottia (glukoosi oligosakkaridi voimakas prebiootti), nuoruuden peptidejä (Matrikinit), biologista C-vitamiinia ja kosteuttavaa aloe-uutetta­­.

Suositellaan kuuriluontoiseen käyttöön herkälle aikuiselle iholle sekä ennen ja jälkeen esteettisten lääketieteellisten toimenpiteiden. Hajusteeton ja väriaineeton koostumus. Dermatologisesti testattu.

Käyttö: Ravista ampulli hyvin. Katkaise ampulli merkitystä kohdasta laatikossa olevan katkaisijan avulla. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle käsin hieroen, kunnes seerumi on imeytynyt. Imeytä seerumi puhtaalle iholle iltaisin. 

Intensiivinen 14 vuorokauden tehohoito: Imeytä käsin yksi ampulli joka ilta

Intensiivinen 28 vuorokauden korjaava hoito: Imeytä käsin yksi ampulli joka toinen ilta

  • Tilaus käsitellään 1-3 päivän sisällä siitä, kun ostokorin kaikkia tuotteita on varastossa
  • Jos haluat saatavilla olevat tuotteet heti, lisää tilauskommenttiin: TOIMITUS HETI
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika