Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

1.C8
PF020543

SHAPE REFINCE Shaping Cream-Mousse 150 ml

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Muotoileva vaahtovartalovoide ♦️ Tutustu muihin Shape Refine -tuotteisiin

Pehmeä vaahto muuttuu hierottaessa ravitsevaksi ja aktiiviseksi voiteeksi, joka edistää rasva-aineenvaihduntaa ja ehkäisee uusien rasvakerroksien syntymistä. Vaahto sisältää fumaarihappoa ja nesteen poistoa aktivoivaa glausiinia sekä kofeiiniuutetta. Tuotteen sisältämät luontaiset peptidit lisäävät anti-age vaikutusta, vahvistaen ihoa lisäten ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä muokkaavat hoikentavasti silhuettia. Tulokset on testattu myös vaihdevuosi-ikäisellä.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä rintojen alta aina polviin saakka. Hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon. Käytä säännöllisesti aamuin illoin. Ei rinnoille.

VAROITUKSET: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä suihkuta suoraan silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Tarvittaessa ota yhteyttä lääkäriin. Käytä tuotetta vain ohjeiden mukaan.

Pakkaus: pullo

Tutustu myös

PF023163
BODY VITALITY Cream Scrub with Probiotic 200 ml
Voidemainen vartalokuorinta probioottiuuttella

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika