VITAMINA

Yhteys

Hoidot

Ajankohtaista

Tili

Uutinen

Kuuluuko jokaiseen päivääsi kauneusrutiini?

Lyhyesti

Pro Cellular -tuotelinjan kolmella dermobioottisella tuotteella puhdistat ja hoidat kasvosi päivittäin!

👉 Katso video

  1. Kevyesti kuoriva misellaari-puhdistustuote

Micellar -puhdistustuote syväpuhdistaa ihoa ja ylläpitää ihon luontaista pH arvoa.Sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan­­­ ohuelle ikääntyvälle ja-/tai ohuelle sekä herkälle iholle. Erityisen suositeltava iholle, jolle on tehty esteettinen lääketieteellinen ­toimenpide. Tuotteen sisältämä kaktusuute pehmentää ihon pinnassa olevaa kuollutta solukkoa ja edesauttaa ihon tehokasta kuoriutumista hellävaraisesti. Hajusteeton ja väriaineeton tuote.

  1. Kaksi intensiivistä tehoseerumia yhdessä ampullissa

Antioksidanttinen ja ihoa pehmittävä öljypohjainen faasi yhdessä aktiivisen nuorekkuutta ja kosteutta lisäävän vesipohjaisen faasin kanssa pidentävät solujen ikää, nopeuttavat ihon toipumisprosessia, vähentävät ihon punoitusta ja ihoärsytyksiä, poistavat kuona-aineita ja uudistavat sekä suojaavat ihoa.

Suositellaan kuuriluontoiseen käyttöön herkälle aikuiselle iholle sekä ennen ja jälkeen esteettisten lääketieteellisten toimenpiteiden. Hajusteeton ja väriaineeton koostumus. 

👉Intensiivinen 14 vuorokauden tehohoito: Imeytä käsin yksi ampulli joka ilta

👉Intensiivinen 28 vuorokauden korjaava hoito: Imeytä käsin yksi ampulli joka toinen ilta

  1. Ravitseva ja uudistava voide UV-suojalla

Täyteläinen voide on suunniteltu erityisesti­­ ikääntyvälle ohuelle ja herkälle iholle. Voiteen prebioottinen vaikutus hoitaa ihoa sekä peptidit aktivoivat kollageenin ja elastiinin synteesiä. 

Kasvovoide uudistaa ja ravitsee ihoa ja lisää hapen määrää ihon soluissa. Vahvistaa ihoa sietämään paremmin ulkoisia aggressioita. Voide myös vahvistaa ihon oman korjausmekanis­min toimintaa. Suositellaan myös iholle jolle on tehty esteettinen lääketieteellinen toimenpide. Voide sisältää kevyen tuoksun. Sisältää keskitason aurinkosuojan.

Löydä Dibi Milano -kosmetologit