Kirjaudu sisään

Uutinen
Dr. Rimpler

Miltä ihosi tuntuu tällä hetkellä?

Lyhyesti

Dr.Rimplerin Uutuusampulleja on kuusi erilaista, joista löytyy tehotiiviste  jokaiselle iholle!

Dr.Rimpler kosmetologeilta saatavilla kätevä ampullirasia, johon kosmetologi kokoaa 7 päivän tehokuurin ampulleista asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti!

Voimakkaasti liftaava tuhkimoseerumi

Voimakkaasti kiinteyttävä aktiiviainetiiviste antaa iholle täydellisen Tuhkimo -efektin juhlameikin alle tai haluttaessa myös päivittäiseen käyttöön.

Elävöittävä tehoseerumi stabiloiduilla F-, A-, C- ja E-vitamiineilla

Vitamiineilla tehostettu seerumi tekee ihosta säteilevän sileän.

Vitamiinit kosteuttavat ihoa, edistävät kollageenin muodostumista, tukevat energia-aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Hyaluronihappo vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä.

Kosteuttava tehoseerumi kuivan ihon hoitamiseen

Erityinen hiivauute yhdessä hyaluronihapon kanssa lisää ihon kosteudensitomiskykyä ja vähentää siten olemassa olevia ryppyjä ja juonteita. Vahvistaa ihon oma immuunijärjestelmää ja ennaltaehkäisee tulehduksia.

Rentouttava, öljypohjainen tehoseerumi ihon uudistamiseen

Öljyinen aktiiviaine antaa syvän rentoutumisen ja uudistumisen vaativalle iholle.

Öljyllä on myös tulehduksia ennaltaehkäisevä ja antibakteerinen vaikutus.

Probioottinen tehotiiviste ihon hyvinvointiin ja tasapainoiseen mikrobiomiin

Probioottinen aktiivinen tehotiiviste. Erityinen ruis fermentointi uute vahvistaa ihon suojakerrosta, ehkäisee tulehdusprosesseja ja tukee ihon paranemisprosessia. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tasoittaa pieniä juonteita sekä ryppyjä.

Uudistava tehoseerumi stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista

Lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Ylellinen kaviaaria sisältävä ampulli ihon optimaaliseen uudistamiseen. Kollageenin ja elastiinin tuotanto stimuloituu ja siten ihon kiinteys ja kimmoisuus lisääntyy. Vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä ja kosteustasapainoa.

Löydä kosmetologit