Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

7.C2
PF020250

AGE POSITIVE Youth-Enhancing Repairing Eye and Lip Cream 20 ml

OVH: 58,79  (sis. alv.)

10 varastossa

Lyhyt kuvaus

Silmän- ja huulenympärysvoide

Vegaaniystävällinen, miellyttävä voide herkälle silmien ja huulten alueelle. Poistaa väsymyksen merkkejä (”kuin 8 h yöunet”) ja turvotusta sekä häivyttää silmän- ja huulenympärysjuonteita. Sisältää 97,35 % luonnosta peräisin olevia aktiivisia aineosia mm. luonnollisesti johdettua pyökin silmu-uutetta, argania- ja baobaöljyä sekä teknologian säteilyn ja ilmansaasteiden suojan (mm. vesikrassi- ja rukolauutetta). Dermatologisesti ja oftamologisesti testattu.

  • Pyökin silmu-uute: ekologisesti kestävä vaikuttava aine, joka lisää ihon hapenottokykyä, toimii antioksidanttina ja tekee ihosta nuorekkaan.
  • Tech Pollution Complex -ihon saastesuoja: kolmen luonnosta peräisin olevia aktiivisen aineosan yhdiste, suojaa ihoa saasteilta. Vesikrassiuute: vahvistaa ihon hapenottokykyä, ehkäisee vapaiden radikaalien, sinisen valon ja oksidatiivisen stressin haittavaikutuksilta. Rukolauute: vihreän kemian periaatteiden mukaisesti uutettu aktiiviaine. Vaikuttaa biologisiin reaktioihin, kuten kuona-aineiden poistumiseen, ihosolujen korjautumiseen ja suojaukseen. Fytiinihappo: riisistä saatu biologisesti hajoava luonnollinen uute, jolla on kelatoivia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Auttaa suojaamaan ihoa epäpuhtauksilta.
  • Argania- ja baobaöljyt: ravitseva ja pehmentävä vaikutus.

Levitä voidetta silmän- ja huulenympärysiholle. Hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt ihoon.

Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika