Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

6.C4
PF012189

LIFT CREATOR Botox-like Peptides Concentrate 30 ml

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Kosmeettinen ’Botox’ seerumi kasvoille ihon pinnan juonteiden silottamiseen.

Ihon toimintoja tukeva seerumi sisältää ihon volyymia ja kiinteyttä lisäävää peptidiyhdistettä, joka tekee ihon pinnalle kosmeettisen ’botox’ vaikutuksen. Hexapeptidin vaikutuksesta ihon pinta rentoutuu ja siloittuu pienistä juonteista. Samalla ihon rakenne vahvistuu ja kimmoisuus lisääntyy.

 

 

Todelliset ihon liftaustuotteet, jotka sisältävät tarkoin valittuja aktiiviaineita.

Tuotteiden sisältämä PENTAPEPTIDI 31 ja ristikkäisstioutunut HYALURONIHAPPO suojaavat ihosoluja ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Erityinen CREATOR COMPLEX –moniteknolgiaverkosto sisältää erikoisyhdisteen liftaamiseen ja ihon täyttämiseen ja rakenteiden vahvistamiseen:

Liftaamisen ydintekijät ovat synteettinen tetrapeptidi, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumsita proteiinien kautta sekä integriinit, jokta ankkuroivat proteiinkuidut kudoksiin.

Ihon täyttämiseen ja rakenteiden vavhistamiseen osallistuu ionosomeihin kapseloitu aminohappo (Ornitiini), joka vaikuttaa hypodermiksen rasvasoluihin täydentävällä vaikutuksella.

Lisäksi jokaisella tuotteella on omat kohdennetut aktiivaineet tuotteen käyttötarkoituksen mukaisesti. Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti ja niiden vaikutukset on testattu kliinisesti.

Ravista tuotetta ennen käyttö. Levitä seerumia pipetillinen aamuin illoin puhaalle kasvojen-, kaulan- ja dekolteen iholle. Levitä päälle ihoa suojaava voide.

Tutustu myös

PF012192
LIFT CREATOR INTENSIVE Liquid Cream 50 ml
Lifting-voide normaali- ja/tai sekaiholle
PF012194
LIFT CREATOR 3 in 1 EYE LIFT Eye Contour Gel 15 ml
Kosmeettisesti kohottava silmänympärysgeeli

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika