Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

PF025820

NOURISHING LIP BALM Invisible Glow 4 ml

OVH: 34,22  (sis. alv.)

24 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lyhyt kuvaus

Ravitseva ja kosteuttava huulihoide

Huulihoito on kauneushoito, joka tarjoaa miellyttävän koostumuksen ja hoitavan vaikutuksen. Tämä huulibalsami tekee huulista pehmeämmät, ravitummat ja paremmin suojatut koko päivän ajan.

Syvästi ravitseva ja suojaava koostumus auttaa ylläpitämään huulien luonnollista hydrolipidikalvoa. Tämä auttaa pitämään huulet kosteutettuina ja suojattuina ulkoisilta aggressioilta.

Huulihoito tarjoaa myös ainutlaatuisen sävyn, joka on huulilla näkymätön, mutta samalla säteilevä. Tämä tekee huulista kauniin ja hoidetun näköiset. Se sopii ihanteellisesti myös miesten iholle.

Tärkeimmät aktiiviset ainesosat tässä huulihoitotuotteessa ovat karitevoi, kaakaovoi ja vitamiini E. Karitevoi tarjoaa kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, jotka suojaavat huulia ulkoisilta aggressioilta. Kaakaovoi pehmittää, ravitsee ja suojaa huulia. Vitamiini E tunnetaan sen nuorekasta ulkonäköä ylläpitävistä ominaisuuksistaan. Lisäksi tämä huulihoito sisältää luonnollisen suojan ulkoisia haittatekijöitä vastaan.

Näiden aktiivisten ainesosien yhdistelmä tekee tästä huulihoitotuotteesta tehokkaan ja monipuolisen, joka tarjoaa huulillesi tarvittavan ravinnon, kosteutuksen ja suojan. Käytä tätä huulihoitoa säännöllisesti saadaksesi pehmeät, ravitut ja upean näköiset huulet, jotka ovat valmiita kohtaamaan päivän haasteet.

Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä
  • Lähetämme kaikki saatavilla olevat tuotteet heti.
  • Jälkitoimituksiin lisätään lähetyskulut 7,30 (+alv). Mikäli et halua jälkitoimitusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun tai lisää tilaukseen kommentti: ´Ei jälkitoimituksia´

Tutustu myös

PF025833
Deep inc HIGH-DEFINITION Eyeliner with applicator 4 ml
OVH: 34,22  (sis. alv.)
Nestemäinen eyeliner

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika