BENI DURRER meikkisarja on enemmän kuin lupaus kauneudesta

Meikkisarjan perustaja, sveitsiläinen meikkitaiteilija BENI DURRER, vakiinnutti elämänsä Berliiniin. Siellä hän kehitti huipputason meikkisarjan. ‘Halusin eksklusiivisen meikkibrändin, joka tarjoaa ammattilaatua järkihintaan. Kehitin yhdessä huipputiimin kanssa BENI DURRER -tuotemerkin’.

Tuotemerkin jokaisessa yksityiskohdassa vaaditaan korkeaa laatua. Arvoina ovat kestävä kehitys ja uusimmat huipputeknologiat. Tuotteet valmistetaan Saksassa eikä eläinkokeita sallita minkäänlaisessa muodossa. Poikkeuksellisen laajan värivalikoiman ansiosta meikkisarja kattaa niin päivittäisen kuin teatterimeikin tarpeet.

3 erilaista meikkipohjaa

Teräväpiirtokuvauksiin nestemäinen HDTV -meikkipohja. Valikoimaan kuuluu 18 sävyä sekä 4 mikseri-sävyä. Kakkumainen Studio Make-Up meikkivoide, joka peittää vaativammatkin alueet. Saatavilla 25 sävyä. M2 -meikkipuuteri, josta on saatavilla 25 sävyä.

Värinapit magneettirasioilla

Kokoa oma lempivalikoimasi puuteripigmenteillä, voidepigmenteillä, silmänrajausväreillä tai meikkipohjilla (Studio Make-Up / M2 -meikkipuuteri). Valikoimaan kuuluu yhden, neljän, yhdeksän ja kuudentoista värinapin peilirasiat

Käsityönä valmistetut siveltimet

Jokainen BENI DURRER -sivellin on laadukas, käsityönä valmistettu työväline kauniin meikin luomiseen. Pienet yksityiskohdat karvojen muotoiluissa ja laaduissa on huolella valittu ja suunniteltu.

Olethan tulossa SKY-messuille 13-14.10.2022? 

Tätä on luvassa Beni Durrerin pisteellä! Efektit meikissä Ombre-huulet HDTV-meikkipohja …

Lue lisää →

Beni Durrerin uudet, upeat Fashion Lips -huulipunat!

Syksyn myötä vahvemmat juhlameikit nousevat taas pintaan: mikä olisikaan parempi …

Lue lisää →

Nähdäänkö SKY-messuilla? 

Beni Durrer Finland tuo messuille mukanaan pikakoulutuksia, uutuustuotteiden esittelyä ja …

Lue lisää →

Meikkaamisrutiineihin kuuluu luonnollisesti ihon päivittäinen puhdistus, mutta ihon kosteuttaminen on vähintään yhtä tärkeässä roolissa! 💡

Beni Durrerilta löytyy nyt täydelliset tuotteet kasvojen ja silmänympärysihon hoitoon …

Lue lisää →

Onko kesän aikana meikkaamisen salat onnistuneesti unohtuneet?

Ei hätää! ❤️ Nyt kun helteet hellittävät ja ajatus vahvemmasta …

Lue lisää →

Back to school!

Joko sun koululle on järjestetty meikkikoulutus? Jos ei vielä, niin …

Lue lisää →