Kirjaudu sisään

Etusivu / kauppa

/ Tuote

3.AP
PF025724

ATELIER Collection Lifting -kokoelma tyylikkäässä lahjarasiassa

Tuotteet saatavissa vain kauneushoitoloista

Jos et löydä paikkakunnaltasi kauneushoitolaa, ota yhteyttä Disarin asiakaspalveluun.

Lyhyt kuvaus

Lift Creator -pakkaus sisältää kolme (3) ihoa liftaavaa ja nuorekkuutta lisäävää tuotetta

Lift Creator -lahjarasian kolme (3) liftaavaa ja uudistavaa tuotetta

▻  Lifting -voide kuivalle iholle 24 h

▻  ”Kohottava” silmänympärysgeeli

Uudistava käsivoide

Lift Creator lahjarasian inspiraation lähde

Silkki on erittäin hieno kangas, joka tunnetaan pehmeydestä, sileydestä ja laskeutuvuudesta. Silkin vaikutusta hyödynnetään myös kosmetiikassa. DIBI MILANO hyödyntää silkkiä LIFT CREATOR -linjan hoitonaamiossa, jossa se tehostaa ihon liftaavaa, silottavaa ja elastisoivaa vaikutusta.

Mielenkiintoinen fakta: Kerrotaan, että silkki löydettiin kiinalaisen keisarinnan Lie Zun ansiosta, joka alkoi välittää silkinkäsittelytaitoa jo kauan ennen ajanlaskumme alkua.

DIBI MILANO edustaa ylpeänä ITALIALAISTA LAATUA, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa muotoilusta, muodista, taiteesta ja historiasta. Tälle vuodelle Dibi Milano on luonut rajoitetun erän tuotepakkauksia, italialaisen eleganssin hengen mukaan. Kokoelma kunnioittaa italialaisen muotiteollisuuden huippuosaamista, joka tunnetaan tyylikkyydestään, vahvasta suunnittelusta ja laadukkaista materiaaleista.

Tähdiksi on valittu viisi kangasta ja viisi pukeutumistyyliä. Jokainen niistä ilmentää erityisiä ominaisuuksia ja piirteitä, jotka yhdistyvät DIBI MILANO tuotteisiin.

Oikeiden hoitotuotteiden valitseminen iholle on kuin valitsisi räätälöidyn vaatteen, joka pukee ja luonnehtii itseä oikealla tavalla.

ATELIER COLLECTION -kokoelma koostuu viidestä arvokkaasta lahjapakkauksesta, jossa italialainen HAUTE COUTURE ja KOSMETIIKKA yhdistyvät. Tyylikkäät pakkaukset sisältävät ikonisia DIBI MILANO -tuotteita erikoishintaan.

Todelliset ihon liftaustuotteet, jotka sisältävät tarkoin valittuja aktiiviaineita.

Tuotteiden sisältämä PENTAPEPTIDI 31 ja ristikkäisstioutunut HYALURONIHAPPO suojaavat ihosoluja ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Erityinen CREATOR COMPLEX –moniteknolgiaverkosto sisältää erikoisyhdisteen liftaamiseen ja ihon täyttämiseen ja rakenteiden vahvistamiseen:

Liftaamisen ydintekijät ovat synteettinen tetrapeptidi, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumsita proteiinien kautta sekä integriinit, jokta ankkuroivat proteiinkuidut kudoksiin.

Ihon täyttämiseen ja rakenteiden vavhistamiseen osallistuu ionosomeihin kapseloitu aminohappo (Ornitiini), joka vaikuttaa hypodermiksen rasvasoluihin täydentävällä vaikutuksella.

Lisäksi jokaisella tuotteella on omat kohdennetut aktiivaineet tuotteen käyttötarkoituksen mukaisesti. Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti ja niiden vaikutukset on testattu kliinisesti.

Tutustu myös

PF026261
ATELIER Collection Anti-Ageing -kokoelma tyylikkäässä lahjarasiassa
Kolme kiinteyttävää tuotetta, jotka sopivat kaikille
PF012192
LIFT CREATOR INTENSIVE Liquid Cream 50 ml
Lifting-voide normaali- ja/tai sekaiholle
PF012194
LIFT CREATOR 3 in 1 EYE LIFT Eye Contour Gel 15 ml
Kosmeettisesti kohottava silmänympärysgeeli

Paytrailin turvalliset maksuväylät

Kehuttu tuotekeräysvarmuus

Kehuttu tuote-
keräysvarmuus

Nopea tilauksen käsittelyaika